Aktiviteter i Sälen > Företag

Sammansvetsade team, bättre kommunikation, glädje och skratt.

Med över 15 års erfarenhet från event- och aktivitetsbranschen har vi utvecklat färdiga koncept som passar de allra flesta företag och syften. Vi skräddarsyr gärna aktiviteter utefter kundens önskemål, med särskild fokus på att hitta spännande upplägg som passar just er. Vi brinner för att sätta ett leende på era läppar och vill att varenda person i gruppen ska tänka tillbaka på aktivitetsdagen med värme.

Inomhusaktiviteter

Roliga och kreativa utmaningar inomhus som garanterat sätter ett leende på teamets läppar! Klicka in på aktiviteterna för att läsa mer och skapa en offertförfrågan. Vi återkommer inom kort!

Utomhusaktiviteter

Aktviteter som stärker ert team och tankar upp energinivåerna ute i friska luften! Klicka in på aktiviteterna för att läsa mer och skapa en offertförfrågan. Vi återkommer inom kort!

Skoterturer

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Vi erbjuder olika upplevelser på snöskoter som sätter fart på er konferens i fjällen! Klicka in på turerna för att läsa mer och skapa en förfrågan. Vi återkommer inom kort!