Aktiviteter i Sälen > Företag

Sammansvetsade team, bättre kommunikation, glädje och skratt.

Med över 15 års erfarenhet från event- och aktivitetsbranschen har vi utvecklat färdiga koncept som passar de allra flesta företag och syften. Vi skräddarsyr gärna aktiviteter utefter kundens önskemål, med särskild fokus på att hitta spännande upplägg som passar just er. Vi brinner för att sätta ett leende på era läppar och vill att varenda person i gruppen ska tänka tillbaka på aktivitetsdagen med värme.

Inomhusaktiviteter

Roliga och kreativa utmaningar inomhus som garanterat sätter ett leende på teamets läppar! Klicka in på aktiviteterna för att läsa mer och skapa en offertförfrågan. Vi återkommer inom kort!

Utomhusaktiviteter

Aktviteter som stärker ert team och tankar upp energinivåerna ute i friska luften! Klicka in på aktiviteterna för att läsa mer och skapa en offertförfrågan. Vi återkommer inom kort!

Skoterturer

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Vi erbjuder olika upplevelser på snöskoter som sätter fart på er konferens i fjällen! Klicka in på turerna för att läsa mer och skapa en förfrågan. Vi återkommer inom kort!

Att hyra och köra snöskoter utan guide kräver att man innehar ett svenskt B-körkort eller traktorkort utfärdat innan den 1/1 2000, alternativt har ett förarbevis för snöskoter. Vi kräver att man har fyllt 20 år samt kan uppvisa att man tidigare har kört snöskoter. 

Förare med norskt körkort får hyra och köra utan guide om man har behörighet A, A1, B, S och T som är utfärdat före den 1/7 2006. 

Uppfyller man inte dessa krav eller har körkort utfärdat i annat land än Sverige eller Norge kan man köra sin egen skoter på en guidad tur, då är kravet B-körkort oavsett nationalitet eller när det är utfärdat, alternativt AM-kort.

Hjälm är ett krav och det finns att låna hos oss, från storlek XS till XL. Skidhjälm är endast tillåtet för barn under 7 år.

Vi rekommenderar att ni klär er efter rådande väder och temperatur. Skidställ och varma skor brukar fungera utmärkt, men det finns även overall (S-XXL) och skoterkängor (36-47) att låna för den som önskar!

-Lynx Adventure LX årsmodell -24
-600 cc 4-takts 2-cylindrig motor
-2 sits modell med hög ruta för bästa bekvämlighet

Vi har totalt 20 st maskiner för uthyrning.

Barn kan sitta bakom den som kör och det går alldeles utmärkt från att man är 7 år.

Om du förbokar din skoter kan du smidigt betala online med en betallänk som du får skickad till dig av oss när din bokning är bekräftad.
Förboka skoter via foruläret längre ned.

Du betalar också enkelt på plats med Swish eller kort, även American Express. Vi har ingen kontanthantering på våra aktiviteter.