Sälen > För Företag > Inomhusaktiviteter

Mystery Box

Vår senaste & klurigaste aktivitet! Testa vår mobila version av populära ”Escape Room”. Mystery Box tar er på en klurig resa där ni ställs inför ett flertal utmaningar. Gruppen delas in och tävlar i lag som får en varsin box. En efter en ska kluringarna lösas för att laget ska komma vidare i spelet. En lagkamp där allas huvuden kommer klias, och behövas, för att lösa utmaningarna och låsa upp boxen!
Mystery box kan anordnas både inom- och utomhus och passar lika väl som en paus i konferensen som efter middagen. 
Vilka blir vinnarna?

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr/person, ex. moms + startavgift* 

Boka inomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.

Vi kommer till er!

Våra inomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress i Sälen. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om ytan som krävs för respektive aktivitet. Ni är så välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280-200 80