Sälen > För Företag > Skoterturer

Scandinavian Mountains

Vår heldagstur kallar vi för Scandinavian Mountains. Detta gör vi av den enkla anledningen att om vädret tillåter hinner vi åka över de flesta topparna i Sälenfjällen, som är en stor del av destinationen Scandinavian Mountains. Att vara ute på fjället en hel dag är en upplevelse för livet!
Variationen på körningen är stor, vi får uppleva all typ av vildmark och djurliv och längs vägen äter vi lunch på någon av de fjällstugor som finns. Vi rekommenderar att man är en person per skoter för en heldag, men självklart finns möjligheten att dela på en skoter för den som inte vill eller kan köra. 


Tid: 7 h
1 person: 3500 kr/skoter, ex. moms
2 personer: 4700 kr/skoter, ex. moms

Boka skoterturer här!

Våra skoterturer utgår i från både vårt center i Stöten och Hundfjället. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi om tillgänglighet samt vad som gäller för just er tur!

More Activities i Sälen

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Med egen arrenderad mark kan vi med er på privata leder som slingrar sig genom vildmarken. På guidade turer behövs inget skoterkort, utan då kan man köra med vanligt körkort. Läs mer om vad som gäller under FAQ på respektive tur, eller hör gärna av er till oss direkt!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80