Sälen > För Företag > Skoterturer

Sunset Exploration

Solnedgången är magisk var man än befinner sig på jorden, men frågan är om det går att slå den upplevelsen från en fjälltopp. Det här är en tur som anpassas över säsongen men vi rekommenderar den starkt i januari eller februari. Även om vädret inte är klart så är det garanterat en upplevelse för livet! Vi startar en tur i ljuset och låter sedan mörkret falla på- en helt annan upplevelse och tur visar sig när vi kör genom skogen i ljuset från skoterns lykta. Under turen gör vi ett stopp och bjuder på fika!

Tid: 2 h
Pris: 1195 kr/skoter, ex. moms

Boka skoterturer här!

Våra skoterturer utgår i från både vårt center i Stöten och Hundfjället. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi om tillgänglighet samt vad som gäller för just er tur!

More Activities i Sälen

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Med egen arrenderad mark kan vi med er på privata leder som slingrar sig genom vildmarken. På guidade turer behövs inget skoterkort, utan då kan man köra med vanligt körkort. Läs mer om vad som gäller under FAQ på respektive tur, eller hör gärna av er till oss direkt!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80