Sälen > För Företag > Utomhusaktiviteter

Guidad topptur

Vill ni njuta av en orörd del av fjället där inte många sätter sin fot under en säsong? Känner du dig trygg i din skidåkning men aldrig testat att gå på topptur? Då är det här en perfekt aktivitet! Topptur handlar i korta drag om att man vandrar upp på fjället med skidorna på fötterna och sedan åker ner i orörd snö. På den här turen lär ni er att montera era stighudar, känna in eget tempo, och förhoppningsvis även att bemästra en kickturn! Vår guide tar er med på en naturupplevelse utöver det vanliga och ger er tips längs hela vägen. En fika på språng gör turen magisk. 

Tidsåtgång: 3 timmar
Pris: 795 kr/person, ex. moms

Minimum 3 personer, maximim 10 personer per tur. Säsong från mitten av januari till mitten av april. Fasta turer bokningsbara online inom kort.

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr ex moms.

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress i Sälen. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som krävs för respektive aktivitet. Ni är så välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280-200 80