Sälen > För Företag > Utomhusaktiviteter

Kälkbygge

En fantastisk vinteraktivitet där alla kan bidra till sitt lag och där samarbete kommer ställas på sin spets. Aktiviteten är uppdelad i två moment där det första är att designa och bygga en kälke anpassad för race och del två är att tävla med den! Lagen måste ha en klar plan för hur man ska lösa uppgiften på den begränsadetiden och hitta en lösning för hur man ska konstruera kälken så att den håller ett helt race. Det hela avslutas med ett rafflande race lagen emellan, först över mållinjen vinner!

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 425 kr/person+ startavgift*

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr ex moms.

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress i Sälen. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som krävs för respektive aktivitet. Ni är så välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280-200 80