Sälen > För Företag > Skoterturer

Under the Stars

Många tror att man inte kan bege sig ut på en skotertur efter att mörkret har lagt sig. Men att sakta ta sig fram genom skogen och vidare upp på fjället i skenet av lyktorna från snöskotrarna och månens ljus är en magisk upplevelse. Lugnet har lagt sig och man är oftast helt själv här ute i vildmarken. Då passar vi på att stanna, njuta av tystnaden och ta något varmt att dricka tillsammans med en nybakad bulle under bar himmel.

Tid: 2 h
Pris: 1195 kr/skoter, ex. moms

Boka skoterturer här!

Våra skoterturer utgår i från både vårt center i Stöten och Hundfjället. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi om tillgänglighet samt vad som gäller för just er tur!

More Activities i Sälen

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Med egen arrenderad mark kan vi med er på privata leder som slingrar sig genom vildmarken. På guidade turer behövs inget skoterkort, utan då kan man köra med vanligt körkort. Läs mer om vad som gäller under FAQ på respektive tur, eller hör gärna av er till oss direkt!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80