Sälen > För Företag > Skoterturer

Into the Wilderness

Bara 10 minuters transfer från Stöten ligger vår helt egna oas med privata skoterleder!
På det helt avskilda området slingar sig våra skoterleder genom skog och över åsar. En blandning av trollskog, öppna myrmarker och vyer över det böljande landskapet. Det här är turen där vi ska uppleva vildmarken, det är turen då vi tar oss in i djurens rike. Området är rikt vilt och chansen är stor att vi möter både älg och kungsörn. Men det kräver att vi tar det lugnt, är vaksamma och tar den tid vi behöver. Längs vägen gör vi ett stopp vid vår lägerplats, kokar kaffe över elden och äter nybakade bullar eller grillar korv.

Tid: 2,5 h
Pris: 1495 kr/skoter, ex. moms

Boka skoterturer här!

Våra skoterturer utgår i från både vårt center i Stöten och Hundfjället. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi om tillgänglighet samt vad som gäller för just er tur!

More Activities i Sälen

More Activities driver två aktivitetscenter i Sälen- ett mitt i Stöten och ett vid Hundfjället, bara någon kilometer från den nya flygplatsen. Med egen arrenderad mark kan vi med er på privata leder som slingrar sig genom vildmarken. På guidade turer behövs inget skoterkort, utan då kan man köra med vanligt körkort. Läs mer om vad som gäller under FAQ på respektive tur, eller hör gärna av er till oss direkt!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80