Sälen > För Företag > Utomhusaktiviteter

Snöskovandring

Den absolut orörda naturen på vintern kan man sällan nå, men med snöskor öppnas en helt annan värld. Utan några förkunskaper kan de flesta följa med på en guidad tur. Vår guide tar er med ut i naturen, och när man går med snöskor kommer man riktigt nära. Har vi tur kan vi se små som stora djur på vår färd genom terrängen. Längs vägen gör vi ett stopp, fikar eller lagar lunch i stillheten.

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 395 kr/person + startavgift*
Lägg till kaffe & bulle för 85 kr/person

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr ex moms.

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress i Sälen. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som krävs för respektive aktivitet. Ni är så välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280-200 80