På land, vatten & fjäll.

En leverantör,
flera destinationer.

More Activities är ett av få aktivitetsbolag som gör aktiviteter både på land, vatten & fjällen. Vi finns verksamma på flera destinationer i Sverige: i Stockholm med omnejd samt i Sälen. Med vår långa erfarenhet från event- och aktivitetsbranschen har vi väl beprövade, färdiga aktivitetskoncept men skräddarsyr också aktiviteter med särskild fokus på att hitta spännande upplägg som passar både individer och hela grupper.

All vår utrustning, inklusive RIB-båtarna äger vi själva, vilket gör det lättare för oss att erbjuda en konkurrenskraftig prissättning till våra partners och kunder. Vi sätter stor prestige i att leverera upplevelser av första klass och lägger sällan över aktiviteterna i andra händer för att undvika missförstånd och garantera fantastiska stunder för alla deltagare.

"Vi brinner för att sätta ett leende på dina läppar och vill att varje kund ska tänka tillbaka på aktivitetsdagen med värme. Vi får träffa våra kunder under dagens höjdpunkt och det är just den stunden som driver oss framåt-er glädje är vår glädje! Tillsammans med er skapar vi minnesvärda upplevelser och för att garantera detta har vi alltid vår kunniga och glada personal på plats på alla våra aktiviteter. "
Anders Möller
VD

Det är inte lätt att hitta ett aktivitetsbolag som kan matcha vårt breda utbud av företagsaktiviteter och upplevelser. Aktiviteter på både land och hav utvecklas ständigt. Hos More Activities kan både nya och gamla kunder hitta spännande alternativ.

Vår målsättning är att bli Sveriges bredaste aktivitetsbolag med egenproducerade aktiviteter. Sitt äventyr, stort som litet, ska våra kunder kunna hitta hos oss. Vår vision är att var än våra kunder möts i Sverige ska vi finnas där och ta med dem på ett äventyr där vi själva trampat upp stigen.

More Activities- Your Adventure Made In Sweden

Stockholms skärgård

RIB-upplevelser och skräddarsydda aktiviteter för företag & privata grupper. Välkommen!

FÖRETAG | PRIVATPERSON

Fjället i Sälen

Guidade skoterturer samt roliga äventyr för familjen, företag och upptäckaren både sommar och vinter!

FÖRETAG | PRIVATPERSON

För företag

Våra kunder reser från hela Europa- hör av er till oss så hjälper vi er med ert företagsevenemang!

STOCKHOLM | SÄLEN

För privatpersoner

Även mindre grupper, vänner och familjer är varmt välkomna att boka gruppaktivitieter hos oss!

STOCKHOLM | SÄLEN