Sälen > För Företag > Utomhusaktiviteter

Winter Games

En lagkamp i iskallt utförande! I aktiviteten Winter Games har vi samlat en rad roliga vintergrenar i en och samma tävling. Mycket skratt utlovas när ni ställs inför rafflande utmaningar i snön! Vi riggar upp fem olika grenar där två eller fler lag tävlar mot varandra. Exempel på stationer är tefatscurling, snowracerrace eller snöbasket. Här möts ni av både tävlingsmoment samt strategiska uppdrag som varje team ska lösa under en begränsad tid med målet att utveckla sin interna kommunikation och samarbetsförmåga. Ett roligt avbrott till konferensen och kan även anpassas efter mötets tema/gruppens önskemål!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 425 kr/person+ startavgift*

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr ex moms.

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress i Sälen. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som krävs för respektive aktivitet. Ni är så välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

0280-200 80