Sälen > Privatperson > Stöten

Guidad topptur

Vill ni njuta av en orörd del av fjället där inte många sätter sin fot under en säsong? Känner du dig trygg i din skidåkning men aldrig testat att gå på topptur? Då är det här en perfekt aktivitet! Topptur handlar i korta drag om att man vandrar upp på fjället med skidorna på fötterna och sedan åker ner i orörd snö. På den här turen lär ni er att montera era stighudar, känna in eget tempo, och förhoppningsvis även att bemästra en kickturn! Vår guide tar er med på en naturupplevelse utöver det vanliga och ger er tips längs hela vägen. En fika på språng gör turen magisk. 

Tidsåtgång: 3 timmar
Pris: 995 kr/person vid fasta turer, ink. moms.
1195 kr/person privat guidad tur, ink. moms.

Minimum 3 personer, maximim 10 personer per tur.Säsong från mitten av januari till mitten av april. Fasta turer bokningbara online inom kort.

Boka skoterturerna här!

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr ex moms.

Vi kommer till er!

NY TEXT HÄR! Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att det finns möjlighet att komma till valfri adress i Sälen. Exemplevis ert kontor, konferensstället ni är på eller vad som helst. I PDF:erna kan du läsa exakta specifikation om yta. 

Email

salen@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80

Här finns vi i Stöten