Stockholm > För Företag > Utomhusaktiviteter

Olympic Challenge

En aktivitet för alla som gillar sport! Med en blandning av olika OS-inspirerade grenar tävlar man om den eftertraktade segern. Indelade i lag utmanas man i en rad olika sportiga grenar. Vi har skapat en rad olika utmaningar som har en ”twist” för att dels passa alla typer av deltagare, men även för att man ska utmanas på ett sätt man förmodligen inte tidigare har prövat på. Förutom att prestera som lag gäller det även att i motgångar motivera sitt lag att kämpa vidare och förhoppningsvis i slutet stå som vinnare med fina medaljer runt halsen!

Tidsåtgång: 2 h
Pris: 750 kr/person, ex. moms+ startavgift*

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek:
8-19 pers. 2750 kr, 20-49 pers. 3750 kr, 50+ pers. 4750 kr, ex. moms

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikation om den yta aktiviteten kräver. Ni är så välkomna att höra av er om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

08- 655 00 85