Stockholm > För Företag > Utomhusaktiviteter

Klättervägg

Vår mobila klättervägg hyr vi ut vid olika evenemang och aktiviteter oavsett var i Sverige ni befinner er. Klätterväggarna är anpassningsbara i både höjd, bredd och svårighet vilket medför att vi oftast kan anpassa klätterväggen efter era lokala förutsättningar oavsett om ni vill ha aktiviteten inom- eller utomhus.

Vi börjar med att bygga upp en byggnadsställning som vi därefter beklär med själva klätterskivorna. Avslutningsvis förankrar vi hela konstruktionen så att vi kan garantera säkerheten. Förankringen sker oftast med hjälp av grövre träd, pelare, balkar eller betongblock.

Vår personal handleder och säkrar de som klättrar. Givetvis tillhandahåller vi även nödvändig säkerhetsutrustning för klättring på klätterväggen.

Klätterväggen går att profilera efter just ert arrangemang med hjälp av vepor och flaggor som beställes mot produktionskostnad i förhand.

Pris: Kontakta oss för offert

Boka utomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek:
8-19 pers. 2750 kr, 20-49 pers. 3750 kr, 50+ pers. 4750 kr, ex. moms

Vi kommer till er!

Våra utomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikation om den yta aktiviteten kräver. Ni är så välkomna att höra av er om ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

08- 655 00 85