Stockholm > För Företag > Inomhusaktiviteter

Konsten

Med penseln i handen utmanas gruppen i denna aktivitet att måla en tavla. Konsten är en perfekt aktivitet för att väva in ett syfte eller ett tema i er konferens eller kickoff. Gruppen delas i lag som får i uppdrag att måla en tavla enligt ett förutbestämt tema. Det gäller för lagen att dels tolka temat och sedan på bästa möjliga sätt förmedla detta genom sin målning.När tavlorna är klara ställs de upp för en vernissage då lagen får titta på varandras mästerverk och rösta fram en vinnare för dagen. Skapa både minnen och konst när ni målar tillsammans!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr/person, ex. moms+ startavgift* 

Boka inomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek:
8-19 pers. 2750 kr, 20-49 pers. 3750 kr, 50+ pers. 4750 kr, ex. moms

Vi kommer till er!

Våra inomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som aktiviteten kräver. Ni är så välkomna att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

08- 655 00 85