Stockholm > För Företag > Inomhusaktiviteter

Enigma

Vår mycket populära Mystery Box har fått en lillasyster: Enigma. Även hon är ett mobilt Escape room, men med en digital integrering och tydliga spelsekvenser- vilket även gör henne till en grym bordsdam till middagen!

I Enigma delas gruppen in i lag som får varsin box samt en iPad. Spelledaren skickar digitalt ut uppdrag som ska lösas på snabbast möjliga tid. Under spelets gång delas poäng ut åt lagen och vid aktivitetens slut koras det vinnande laget! Enigma kan genomföras som en aktivitet i ett svep, men tar framförallt snyggt sin plats på middagsbordet och stör inga andra gäster under spelets gång. Spela då mellan serveringarna och få en helt unik middagsupplevelse!

Tidsåtgång: 1 h
Pris: 345 kr/person, ex. moms + startavgift* 
-Vid genomförande under middag tillkommer tid samt 50 kr/person

Boka inomhusaktiviteterna här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek:
8-19 pers. 2750 kr, 20-49 pers. 3750 kr, 50+ pers. 4750 kr, ex. moms

Vi kommer till er!

Våra inomhusaktiviteter är mobila vilket innebär att vi har möjligheten att komma till valfri adress. Exempelvis till ert kontor, konferensgården ni är på eller vart som helst! I PDF:erna kan ni läsa specifikationer om den yta som aktiviteten kräver. Ni är så välkomna att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar!

Email

bokning@moreactivities.se

Telefon

08- 655 00 85