Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Körslaget

Körslaget

Körslaget

Många tror att den här aktiviteten är för de erfarna sångfåglarna men så är inte fallet. I körslaget kan alla bidra och man löser uppgiften tillsammans med all den variation av kunskap som finns i gruppen.  Varje kör får en helt egen körledare och coach som kommer leda laget genom den här uppgiften. Med ett förutbestämt tema och låt ska man nu öva in sitt nummer. Att sjunga i kör och framförallt tävlainnebär att många pusselbitar ska falla på plats för att ge ett intryck för livet till åskådarna. Er coach hjälper hela kören på vägen att träna in låten, kanske ett solonummer, rörelserna och glädjen!

Efter att träningen är över för dagens körer är det då dags för framträdandet. Det är nu det gäller och gruppen ska prestera, låt energin flöda så kommer helt säkert just din kör ta hem segern och primeras med medaljer runt halsen.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »