Sälen > Privatperson > Rörbäcksnäs

Via Ferrata, Rörbäcksnäs

Nyhet i Sälenfjällen – Gömd inne i skogen i Rörbäcksnäs hittar ni Via Ferrata-klippan, där vi äntligen är klara med vår första familjeled.

Själva ordet ”via ferrata” kommer från italienskan och betyder bokstavligen ”via vajer”. En Via Ferrata är en klättringsled som är utrustad med fasta säkerhetsanordningar på klippan för att hjälpa klättrare att ta sig fram säkert. Klättringen är enkel och rolig och kräver inga förkunskaper, och klättraren är hela tiden säkrad i vajern längs med leden!
 
Denna turen är lämplig för både vuxna och barn, en perfekt familjeaktivitet som sällskapet kan köra helt på egen hand efter att ni har fått utrustning och instruktioner av oss. 

Vuxen: 299 kr
Barn under 18 år: 249 kr
Familj: 899 kr (2 vuxna, 2 barn)
Tidsåtgång: ca 3 h, från hej till hejdå! 
Guidad tur är tillgänglig på förfrågan, med tillägg för guide.

Upplevelsen kräver normal kondition. Vi avråder personer med hjärt-/kärlsjukdomar, epilepsi eller andra sjukdomar som kan ha den uppenbar negativ effekt i sammanhanget. Vid frågor eller funderingar- kontakta oss!

Minimilängd 140cm.
Maxvikt 110 kg.

Bekväma och oömma kläder efter väder, gärna ett förstärkningsplagg.
All nödvändig klättringsutrustning finns till låns, handskar finns att köpa.

Klättringen kräver inga förkunskaper och vi håller en säkerhetsgenomgång på plats innan ni ger er iväg. Turens deltagare signerar deltagarvillkor och dessa är man välkommen att ta del av innan man bokar sin upplevelse.

Barn kan följa med förutsatt att de uppfyller längdkraven (min. 140 cm) och känner sig trygga inför upplevelsen.

Kontakta oss på bokning@moreactivities.se för att göra din bokning, och då kan du antingen betala i förskott, eller på plats med Swish eller kort, även American Express. Vi har ingen kontanthantering på våra aktiviteter.

Gör en bokningsförfrågan här!

Fyll i detta formulär för att skicka en bokningsförfrågan till oss, så hör vi av oss till dig om tillgänglighet så fort vi bara kan! 

Vi kommer till er!

Email

salen@moreactivities.se

Telefon

0280- 200 80

Här finns vi i Rörbäcksnäs