RIB-båtar

RIB-båtar

RIB-charter i Stockholm

I Stockholms fantastiska skärgård finns det mycket att upptäcka, och det finns knappast något bättre sätt att ta sig till dessa ställen än våra snabba och sjösäkra RIB-båtar. Upplägget skräddarsys alltid efter er grupp med hämtning & lämning där det passar bäst, t.ex. Nybrokajen inne i stan eller direkt från konferensanläggningen. Varje RIB-båt tar upp till 12st passagerarer. För sommarsäsongen 2018 har vi gjort färdiga förslag på hur man enkelt kan kombinera RIB-åkning med olika upplevelser i skärgården. Läs mer under flikarna nedan! 

En klassisk tur med RIB-båtarna där vi stannar på en kobbe för att fika en stund och njuta av skärgårdens tystnad. Kaffe /te + kanelbulle ingår till alla deltagare, vi ordnar även gärna lunchwraps eller större lunchbuffé mot en extra avgift.

Tid: 1,5 h Pris: 6000 kr / båt + 295 kr / pers.

Spendera en mysig sommarkväll i skärgården med dina kollegor och njut av Bockholmengruppens fantastiskt prisvärda grillbuffé som ingår i priset såväl som RIB-turen dit och hem. Möjligheterna i skärgården är många och grillkvällen skräddarsys alltid efter era önskemål.

Tid: 5+ h Pris: 10 000 kr / båt + 495 kr / pers.

Lägg lite mysfaktor på båtturen och ta sikte mot den yttre skärgården där chansen att se sälarna i sin naturliga miljö är väldigt stor! På vägen tillbaka tar vi även ett fikastopp på en mysig kobbe (ingår i priset).

Tid: 4 h Pris: 10 000 kr / båt + 295 kr / pers.

NYHET! En given aktivitet för alla som gillar både snabba båtar och kvalitetsöl! Fjäderholmarnas Bryggeri öppnar igen ifräscha, nyrenoverade lokaler i maj 2018. Välj mellan två paket: 1h visning med 3 st. ölsorter eller 1,5h visning med 5 st. ölsorter.
I priset ingår även 1 timmes körning med RIB.

Tid: 2,5 – 3 h Pris: 7000 kr / båt + 595 kr alt. 745 kr / pers.

NYHET! Vaxholms Kastell, ca 45 min båtresa från Stockholm City, är en viktig del av Sveriges och skärgårdens historia och definitivt värt ett besök – här bjuds det på roliga historier att minnas! I paketpriset ingår RIB-transport direkt till Kastellets brygga, en guidad visning på museet samt fika.

Tid: 3 h Pris: 7000kr / båt + 450 kr / pers.

Bastu för företagsevent

Bastu för företagsevent

Hyr bastuflotte för företagsevent i stockholm

Boka vår alldeles egna bastuflotte för företagsevent, bara 15 minuter från stan! På Bockholmens något gömda oas infinner sig skärdgårdskänslan snabbt då den omges av klippor och båtliv.

Då bastuflotten är förtöjd kan vi erbjuda de flesta bekvämligheter för att er vistelse ska bli så bra som möjligt. Kylskåp, musikanläggning, bord, dusch och toalett finns ombord, och ni får gärna ta med egen dricka. Handdukar ingår i priset samt 2 st. SUP-brädor som ni gärna får låna under tiden ni har bokat bastun. Fråga oss även om möjlighet till att kombinera bastu med middag, antingen uppe på Bockholmen Hav & Restaurang (ca 200m bort) eller en härlig grillbuffé på bastuterassen!

Pris: Startavgift 2950 kr + bastuavgift 295 kr / person ex.moms.
Bastutid: 2 timmar

Max. Antal personer: 25

Laserlerduveskytte 

Bockholmen erbjuder en fantastisk omgivning även för andra aktiviteter än bastun, bland annat vår populära Laselerduveskytte! Riktiga bössor bestyckade med avancerad laserteknik gör denna helt säkra och miljövänliga aktiviteten till en given succé. Då man skjuter med laser istället för riktig ammunition kan man av säkerhetsskäl hålla ett högre tempo, träffar och poäng visas direkt på en elektronisk scoreboard. “Duvorna” skjuts ovanför vattnet, direkt från bastubryggan. 

Pris: Bastu & Laserlerduveskytte 550 kr /person + startavgift 2950 kr
Tidsåtgång: 2,5 timmar

Bastuflotte med RIB-tur

Känn först av adrenalinet på en snabb RIB-båtstur för att sedan koppla av på vår härliga bastuflotte!

Pris: Bastu & RIB 795 kr / person + startavgift 2950 kr 
Tidsåtgång: 3 timmar

Bastu + Grillbuffé 

Kombinera bastuhäng med en härlig grillbuffé på flotten, direktbeställd från Bockholmen Hav & Restaurang då maten grillas på plats. Med grillbuffén bjuder vi er på en extra timme på flotten!

Pris: Bastu & Grillbuffé 490 kr / person, startavgift 2950 kr
Tidsåtgång: 3 timmar

Bastun ligger still vid Bockholmens Marina, 10 min från Bergshamras T-bana (parkering finns i närheten)

Handdukar ingår i priset

På flotten finns ljudanläggning, dusch, toalett, bord med bänkar. Ta gärna med egna snacks & dricka, eller beställ från oss.

Att hyra längre än 2 timmar kostar 1000 kr / timme

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge med RIB är vår mycket populära RIB-båtsaktivitet som är perfekt för skärgården! Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten. Sen gäller det att samla flest poäng samtidigt som ni i hög fart navigerar i vår fantastiska skärgård. Oavsett om du har stor erfarenhet av skärgården eller inte så är detta en upplevelse utöver det vanliga!

Spelet i plattan har en karta med ett större antal checkpoints som är utplacerade runt om på ett geografiskt område i skärgården. Här gäller det att hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Lagen får poäng både för avklarade uppdrag och om man navigerar till checkpoints före sina konkurrenter.

Allt styrs via GPS i plattan och lagen ser i realtid vart de andra befinner sig samt de checkpoints som är tillgängliga. Om laget har genomfört en checkpoint så försvinner den från kartan och man tar sig vidare till nästa.
En tydlig strategi i laget och samansvettsat teamwork är ett måste!

Tidsåtgång: Ca 2 timmar

Antal: Varje båt tar som max 12 personer. Minsta antal för genomförandet av denna aktivitet är två båtar.

Plats: Stockholms skärgård, Mälaren

Sälsafari

Sälsafari

Sälsafari i Stockholms skärgård

Följ med oss på sälsafari längst ut i Stockholms vackra skärgård där havet möter horisonten! Våra erfarna gudider tar med er till kobbarna i den yttre skärgården där chansen att få se sälar och havsörn i sin naturliga miljö är väldigt stor. En sälsafari är något du sent kommer att glömma!

Innan vi vänder in mot land så avnjuter vi vår medhavda fikakorg på en passande kobbe. Självklart kan vi servera något annat än fikakorgen efter era önskemål.

Av Sveriges tre sälarter är gråsälen den största. Hanen kan bli som mest
3 meter lång och väga upp till drygt 300 kg. Honan blir något mindre,
cirka 2 meter lång och väger upp till 200 kg. Till färgen är hanen mörkgrå, brun eller svart med ljusa fläckar, ibland flammig. Honor och ungdjur är ljusgrå med mörka fläckar, oftast med en ljusare undersida.

Gråsälen finns framför allt i Östersjön. Längs västkusten finns endast enstaka djur. Gråsälen föder sina ungar mellan februari och mars, då gärna på packisbälten. Vid brist på is väljer sälarna kobbar och skär längst ut vid havsbandet. Kutarna föds med en lång, tjock ullig päls som de fäller mellan 2-4 veckor efter födseln. Ungen diar i cirka tre veckor, under den tiden ökar den i vikt med omkring 30-40 kg. Honan däremot, som inte hinner äta under denna period, minskar i vikt med cirka 60-70 kg. Efter digivningsperioden och en ungefär en månads fasta så lämnar honan kuten, den får då klara sig själv och lära sig att jaga sin egen föda.

Gråsälen äter all slags fisk men strömming dominerar i alla åldersgrupper. Skarpsill, sik och flundror är ochså vanliga arter på menyn. En gråsäl kan bli upp till 35-40 år och honan blir oftast äldre än hanen.

Grillkväll i skärgården

Grillkväll i skärgården

Grillkväll i Stockholms skärgård

Vi beger oss ut i Stockholms vackra skärgård med våra RIB-båtar och låter väder och vind avgöra vart den bästa grillplatsen för kvällen är.
Väl på plats tänder vi grillarna, njuter av solnedgången och god mat från Bockholmen Hav & Restaurang samt tid för trevlig tid tillsammans.

En helt magisk upplevelse!

Menyn är säsongsanpassad, hör av er till oss för aktuell meny.  

Meny för sommaren 2017 kommer strax.  

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se