aktiviteter utomhus

Checkpoint Challenge

Ett spännande surfplattespel som utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. TIPS: Skräddarsy spelet enligt din konferens tema genom att skicka egna frågor till oss!

Tidsåtgång: 3 h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Flag Hunt

Den gamla klassikern är tillbaka i nya kläder! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda versionen av “Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att samla så många flaggor som möjligt under begränsad tid. Lagen kan se varandra på spelfältet och även spela strategiskt genom att sätta fällor till varandra och stjäla poäng från de andra lagen.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift* 

PDF
Teamwork

Teamwork är vår egen variant av en teambuilding där lagen tävlar mot varandra på 5-6 st “stationer’. Till skillnad mot en klassisk femkamp har stationerna skapats med extra fokus på att förbättra lagens kommunikation och samarbete. Teamwork sätter gruppens samarbetsförmåga på spets utan att övningarna blir för tunga eller fysiska. Rolig utomhusaktivitet som passar de flesta! 

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Mästarnas Mästare

När en traditionell teambuilding behöver en liten ”twist”, varför inte göra allt som på TV? Till denna aktivitet har vi hämtat inspiration från de kända TV- serierna ”Mästarnas Mästare” och ”Robinson” med stationer som många säkert känner igen. Med en variation av både fysiska och psykiska utmaningar ska lagen samla poäng och utmanas av sina motståndare. Mycket skratt och en och annan svettdroppe utlovas!

Tidsåtgång: 2h
Pris: 450 kr / pers. + startavgift*

PDF
Matlagning Utomhus NYHET!

Att laga mat tillsammans är både mysigt och utvecklande, men också väldigt bra övning för gruppdynamiken. I denna aktivitet kommer vi med all utrustning & råvaror till en riktigt härlig utomhuslunch / -middag som ni själva får sätta ihop. Kaffe och enkel efterrätt ingår i priset!

Tidsåtgång: 2h
Pris: 695 kr / pers. + startavgift

PDF
Svensk Midsommar NYHET!

I vårt nya koncept tar vi midsommarfirandet till en proffsnivå med riktig midsommarstång, kransar, lekar och allt annat traditionsenligt som ni bara kan tänka er. ”Svensk Midsommar” är en fantastisk komplement till sommarfest eller konferens som garanterat lyfter stämningen med dans och lek. 

Tidsåtgång: 2h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Laserlerduveskytte

En populär aktivitet som passar alla! Riktiga bössor bestyckade med avancerad laserteknik gör denna helt säkra och miljövänliga aktiviteten till en given succé! Då man skjuter med laser istället för riktig ammunition kan man av säkerhetsskäl hålla ett högre tempo, träffar och poäng visas direkt på en elektronisk scoreboard. Laserlerduveskytte går även perfekt att kombinera med andra aktiviteter.

Tidsåtgång: 2h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Lådbilsrace

En fantastisk aktivitet där alla kan bidra till sitt lag och där samarbete kommer ställas på sin spets. Aktiviteten är uppdelad i två moment där det första är att konstruera en lådbil anpassad för race och del två blir, givetvis, att tävla med den. Tävlingen avslutas med ett rafflande race lagen emellan, först över mållinjen vinner!

Tidsåtgång: 2h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Bumberball

En fartfylld och garanterat rolig aktivitet som fungerar utmärkt för både företagsfesten, kundeventet, möhippan eller svensexan – även på vintern! Bollen, som är fylld med luft, träs över kroppen så enbart benen sticker ut. Denna utgör din skyddsväst men också ditt vapen under matchen. Vi ses på fältet!

Tidsåtgång: 1h
Pris: 275 kr / pers. + startavgift*

PDF
Segway teknikbana

Är Segway verkligen så lätt som det ser ut? I denna aktivitet lägger vi ut en teknikbana åt er och instruerar i fenomenet som tagit över Sverige med storm. Aktiviteten kan (mot en extra avgift) kombineras med vår andra aktivitet Laserlerduveskytte och göras till en “Segwayskytte”. Kontakta oss för mer information!

Tidsåtgång: 1h
Pris: 375 kr / pers. + startavgift*

PDF
Fotojakten

En aktivitet där deltagarnas kreativa sida kommer fram! Fotojakten består av ett antal uppdrag som lämnar utrymme till olika tolkningar. Varje lag får varsin kamera att jobba med och uppdragen poängbedöms av spelledaren. Fotojakten för med sig många skratt och roliga minnen att gå tillbaka till; bilderna skickas till beställaren direkt efter aktiviteten!

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 275 kr / pers. + startavgift* 

PDF
Isskulptering

Is är ett fantastiskt material att arbeta med och det går förvånansvärt fort att bemästra konsten att skulptera is. Denna lättsamma och avslappnade aktivitet går att genomföra i princip vart som helst och är något som passar de flesta! Vi delar upp gruppen i lag som får varsitt isblock och verktyg att jobba med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips. En mysig och kreativ aktivitet som passar alla tillfällen, även under sommaren!

Tidsåtgång: 1,5h – 2h
Pris: 1950 kr / isblock (4-6 pers.) + startavgift*

PDF

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.