aktiviteter utomhus i sälen

Laserlerduveskytte

En populär aktivitet som passar alla! Riktiga bössor bestyckade med avancerad laserteknik gör denna helt säkra och miljövänliga aktiviteten till en given succé! Då man skjuter med laser istället för riktig ammunition kan man av säkerhetsskäl hålla ett högre tempo, träffar och poäng visas direkt på en elektronisk scoreboard. Laserlerduveskytte går även perfekt att kombinera med andra aktiviteter. 

Tidsåtgång: 1h
Pris: 295 kr / pers. + startavgift*

Kälkbygge 

En fantastisk vinteraktivitet där alla kan bidra till sitt lag och där samarbete kommer ställas på sin spets. Aktiviteten är uppdelad i två moment där det första är att designa och bygga en kälke anpassad för race och del två är att tävla med den! Lagen måste ha en klar plan för hur man ska lösa uppgiften på den begränsadetiden och hitta en lösning för hur man ska konstruera kälken så att den håller ett helt race. Det hela avslutas med ett rafflande race lagen emellan, först över mållinjen vinner!

Tidsåtgång: 2h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

Isskulptering

Is är ett fantastiskt material att arbeta med och det går förvånansvärt fort att bemästra konsten att skulptera is. Denna lättsamma och avslappnade aktivitet går att genomföra i princip vart som helst och är något som passar de flesta! Vi delar upp gruppen i lag som får varsitt isblock och verktyg att jobba med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips. En mysig och kreativ aktivitet som passar alla tillfällen, även under sommaren!

Tidsåtgång: 1,5h – 2h
Pris: 1950 kr / isblock (4-6 pers.) + startavgift*

Checkpoint Challenge

Ett spännande surfplattespel som utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. TIPS: Skräddarsy spelet enligt din konferens tema genom att skicka egna frågor till oss!

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

 

Teamwork

Teamwork är vår egen variant av en teambuilding där lagen tävlar mot varandra på 5-6 st ”stationer’. Till skillnad mot en klassisk femkamp har stationerna skapats med extra fokus på att förbättra lagens kommunikation och samarbete. Teamwork sätter gruppens samarbetsförmåga på spets utan att övningarna blir för tunga eller fysiska. Rolig utomhusaktivitet som passar de flesta! 

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

Fotojakten

En aktivitet där deltagarnas kreativa sida kommer fram! Fotojakten består av ett antal uppdrag som lämnar utrymme till olika tolkningar. Varje lag får varsin kamera att jobba med och uppdragen poängbedöms av spelledaren. Fotojakten för med sig många skratt och roliga minnen att gå tillbaka till; bilderna skickas till beställaren direkt efter aktiviteten!

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 275 kr / pers. + startavgift*

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.