Upplev skärgården med rib-båtar

boka rib för företagsevent

Stockholms skärgård är unik på väldigt många sätt, inte minst för att det finns 20 000 öar att ta sig till och verksamheter som erbjuder både mat- och kulturupplevelser året runt. Knappast finns det något smidigare sätt att ta sig till dessa ställen än våra snabba och sjösäkra RIB-båtar.

Vi på More Activities har över 15 års erfarenhet av att köra RIB-båtar i skärgården och har under den tiden hunnit hitta massvis med fantastiska ställen att ta våra grupper till. Som nyhet för i år har vi skapat nya tema-turer där RIB-åkningen enkelt kan kombineras med andra upplevelser hos våra samarbetspartners. Läs mer om våra färdiga paketeringar nedan, eller kontakta oss för fler förslag!

 

+ 46 (0)8 655 00 85

bokning@moreactivities.se

rib-charter

RIB-BÅTSTUR I SKÄRGÅRDEN
Med våra snabba och sjösäkra RIB-båtar kommer ni enkelt från punkt A till B och kan göra transporten till en upplevelse. Priset varierar beroende på längden av resan, nedan visas några prisexempel på sträckor vi kör ofta. Upplägget skräddarsys alltid efter er grupp med hämtning & lämning där det passar bäst, t.ex. Nybrokajen inne i stan eller direkt från konferensanläggningen. Varje båt tar max. 12 passagerare.
RIB 1h: 5000 kr / båt + 295 kr / person

RIB 2h: 7000 kr / båt + 295 kr / person

Stockholm City – Sandhamn – City enkel: 7000 kr / båt + 295 kr / person

Smaker i skärgården

GRILLKVÄLL PÅ KOBBE
Spendera en mysig sommarkväll i skärgården med dina kollegor och njut av Bockholmengruppens fantastiskt prisvärda grillbuffé som ingår i priset! Vi beger oss ut i skärgården med våra RIB-båtar och låter väder och vind avgöra var den bästa grillplatsen är för dagen. Väl ute tänder vi grillarna, njuter av solnedgången, god mat från Bockholmen Hav & Restaurang samt trevligt sällskap.
Tidsåtgång: 5+ h

Pris: 10 000 kr / båt + 495 kr / person

Max. Antal deltagare: 36

ÖLPROVNING PÅ FJÄDERHOLMARNA
En given aktivitet för alla som gillar både snabba båtar och kvalitetsöl! Fjäderholmarnas Bryggeri har i maj 2018 öppnat igen i fräscha, nyrenoverade lokaler som kan ta emot grupper upp till 50 personer. Välj mellan två paket: 1h visning med 3 st. ölsorter eller 1,5h visning med 5 st. ölsorter. I priset ingår även 1 timmes körning med RIB.
Tidsåtgång: 2,5 – 3h

Pris Paket 1: 7000 kr / båt + 595 kr /pers.

Pris Paket 2: 7000 kr / båt + 745 kr / pers.
FIKATUREN
En klassisk tur med RIB-båtarna där vi stannar på en kobbe för att fika en stund och njuta av skärgårdens tystnad. Kaffe / te + kanelbulle ingår till alla deltagare, vi ordnar även gärna lunchwraps eller större lunchbuffé mot en extra avgift.
Tidsåtgång: 1,5 h

Pris: 6000 kr / båt + 295 kr / person

Max. Antal deltagare: 120

naturupplevelser

SÄLSAFARI
Lägg lite mysfaktor på båtturen och ta sikte mot den yttre skärgården där chansen att se sälarna i sin naturliga miljö är väldigt stor! På vägen tillbaka tar vi även ett fikastopp på en mysig kobbe, kaffe / te + kanelbullar ingår i priset.
Tidsåtgång: 4h
Pris: 10 000 kr / båt + 295 kr / person

Max. antal deltagare: 36

SKÄRGÅRDENS HÖGSTA TOPP

Ungefär en timme från centrala Stockholm ligger spektakulära Härsö inbäddat mellan kobbar och skär. Ön är målet för vår utflykt, det är här vi hittar skärgårdens högsta berg Domkyrkan. Vi lägger till vid foten av klippan och tar oss i lagom tempo upp mot höjden. Utsikten är oslagbar och vi stannar en stund där uppe, njuter av lite fika och hänförs av utsikten och höjden. Ett äventyr som passar alla, bästa blandningen av upplevelser i Stockholms Skärgård!

Pris: 10 000 kr / båt + 295 kr / person

Max. antal deltagare: 36

Fart & ADrenalin

CHECKPOINT CHALLENGE RIB

Denna häftiga skärgårdsupplevelse med ett speciellt tävlingsmoment slår sällan fel hos konferensgästerna! Alla lag får varsin iPad att navigera med och tävlar mot lagen i de andra båtarna genom att hitta samt genomföra uppdragen som ligger utspridda runt om Stockholms vackra skärgård. Spelet fungerar även bra att göra under en transport som avslutas på en annan destination och kan skräddarsys med beställarens egna frågor.

Pris 2h: 8000 kr / båt + 495 kr / person

Max. antal deltagare: 120

KING OF THE CLIFFS

Adrenalinjunkies, se hit! Denna heldagstur tar er till ett antal häftiga klippor och badställen i skärgården där ni kan hoppa, dyka och leka runt med våra erfarna guider. Lån av våtdräkt ingår i priset, även lunch & fika. En spännande och garanterat ”annorlunda” aktivitet för hela gänget!

Tidsåtgång: 5h

Pris: 10 000 kr / båt + 695 kr / person

Max. antal deltagare: 24

Kultur

MUSEVISNING PÅ VAXHOLMS KASTELL

Vaxholms Kastell, ca 45 min båtresa från Stockholm City, är en viktig del av Sveriges och skärgårdens historia och definitivt värt ett besök – här bjuds det på roliga historier att minnas! I paketpriset ingår RIB-transport direkt till Kastellets brygga, en guidad visning på museet samt fika.

Tidsåtgång: 5h

Pris: 10 000 kr / båt + 695 kr / person

Max. antal deltagare: 24

sagt om more activities

CGI har förmånen att arbeta med More Activities i några år nu och vi är mer än nöjda!
De är oerhört professionella och anpassar sig efter våra önskemål med stort engagemang och glädje i allt de genomför.

Guiderna och de ansvariga på More Activities är alla helt fantastiska och roliga att arbeta med.
Högsta betyg ger jag er alla och kan varmt rekommendera er till andra företag!
Monica Clayhills

Event Manager , CGI Sweden

Kontakta osS!

Skicka ett mail eller ring till

bokning@moreactivities.se 

+46 (8) 655 00 85 

erbjudande

10% rabatt på morgonturerna

Ta vara på den bästa tiden på dygnet och åk ut till skärgården redan på morgonen! Rabatten gäller för avgångar innan kl 10.00.