Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Engagerande aktivitet där alla kan bidra på olika sätt! Checkpoint Challenge kan enkelt anpassas till alla miljöer och företag. 

Detta spännande surfplattespel utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Aktiviteten fungerar lika bra på en konferensgård som inne i stan, och går ut på att de tävlande lagen under en angiven tid ska genomföra uppgifterna som är markerade på kartan samt svara på ett antal extrafrågor för att tjäna bonuspoäng. Vår mest populära aktivitet under 2017! 

Flag Hunt

Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka i nya kläder! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Den lite mer farfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” går helt enkelt ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området. Vad som dyker upp i spelfältet under spelets gång blir alltid en överraskning – flaggor och skattkistor ger poäng till lagen, men dessa kan man också bli av med om man lyckas gå på en fälla som motståndarlaget har lagt ut i spelfältet. Svett och skratt utlovas i denna aktivitet!

 

Over and out

Over and out

Over and Out

I detta, fartfyllda spelupplägg står effektiv kommunikation och teamarbete i centrum. På Over and Out kan alla bidra på olika sätt!

Tydlighet i kommunikation är något som alla team strävar efter för att nå bra resultat. Over and Out visar tydligt varför detta är så viktigt – och varför alla teamets medlemmar behövs lika mycket för att uppdragen ska bli korrekt genomförda. Gruppen delas in i lag som internt bestämmer vilka som ska vara ute och genomföra uppdrag och vilka som stannar i sk. ”Base camp” och hjälper sina lagmedlemmar att hitta uppdragen och genomföra dessa på rätt sätt. Kommunikationen sker via Walkie Talkies men utöver dessa får lagen även använda sig av GPS-styrda surfplattor till navigeringen.

 

Teamwork

Teamwork

Teamwork utomhus

En rolig och strategiskt utmanande aktivitet till grupper som vill slipa på sin kommunikation och lära känna varandra bättre!

Vår version av en teambuilding går att variera från en klassisk femkamp till ett näst intill obegränsat antal ovanliga utmaningar. Lagen tävlar på stationerna parallellt och kan ständigt jämföra sig med sina motståndare. Nya stationer utvecklas hela tiden och kan vid önskemål anpassas efter företag eller grupp. Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, på ängen eller i parken och går i vissa fall även att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller för att öva samarbete på konferensen

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

 

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Isskulptering

Isskulptering

Isskulptering

En mysig och kreativ aktivitet som passar alla. Is är ett material som är förvånansvärt lätt att arbeta med, även för nybörjare! 

Is är ett fantastiskt material att arbeta med och det går förvånansvärt fort att bemästra konsten att skulptera is. Denna lättsamma och avslappnade aktivitet går att genomföra i princip vart som helst och är något som passar de flesta! Vi delar upp gruppen i lag som får varsitt isblock och verktyg att jobba med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips. Isskulptering kan utföras året runt och kan därför vara en rolig, annorlunda aktivitet även till sommarfesten. 

 

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal: 8 till 2000 personer
Plats: Aktiviteten genomförs utomhus
Bra att veta: Vi rekommenderar att man är max 4-5 personer per isblock.
I aktiviteten så ingår det verktyg samt instruktör.