Sthlm 08- 655 00 85 / Sälen 0280- 200 80 bokning@moreactivities.se
Skräddarsytt

Skräddarsytt

Skräddarsydda aktiviteter

Med skräddarsytt är att vi skapar aktiviteter eller upplevelser helt efter era önskemål. Att skräddarsy för oss är allt från att vi anpassar en redan befintlig aktivitet eller skapar något helt från grunden bara för er. 

Har man ett syfte eller mål man vill väva in eller vill man göra något man aldrig har gjort förut, då hjälper vi er att skapa detta. Vi har skapat aktiviteter i mer än 20 år och med vår kunskapsbank finns det lösningar på nästan allt.

Tveka inte att fråga efter något skräddarsytt, det kan vara nyckeln till ert nästa lyckade event.

Med den långa erfarenhet vi har inom More Activities så är ingenting omöjligt, det gäller bara att hitta den optimala lösningen. Med den långa erfarenheten kommer en blick för logistik och praktiska lösningar, ett måste för att skapa något skräddarsytt.

 

Allt från den lilla exklusiva gruppen som önskar det där utöver det vanliga till jättegrupper med flera tusen deltagare som vill väva in ett syfte eller mål i konferensen och aktiviteten, det är den variation vi älskar. Och vi har erfarenheten och resurserna att hantera både och!

 

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Engagerande aktivitet där alla kan bidra på olika sätt! Checkpoint Challenge kan enkelt anpassas till alla miljöer och företag. 

Detta spännande surfplattespel utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Aktiviteten fungerar lika bra på en konferensgård som inne i stan, och går ut på att de tävlande lagen under en angiven tid ska genomföra uppgifterna som är markerade på kartan samt svara på ett antal extrafrågor för att tjäna bonuspoäng. Vår mest populära aktivitet under 2017! 

Flag Hunt

Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka i nya kläder! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Den lite mer farfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” går helt enkelt ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området. Vad som dyker upp i spelfältet under spelets gång blir alltid en överraskning – flaggor och skattkistor ger poäng till lagen, men dessa kan man också bli av med om man lyckas gå på en fälla som motståndarlaget har lagt ut i spelfältet. Svett och skratt utlovas i denna aktivitet! 

 

Over and out

Over and out

Over and Out

I detta, fartfyllda spelupplägg står effektiv kommunikation och teamarbete i centrum. På Over and Out kan alla bidra på olika sätt!

Tydlighet i kommunikation är något som alla team strävar efter för att nå bra resultat. Over and Out visar tydligt varför detta är så viktigt – och varför alla teamets medlemmar behövs lika mycket för att uppdragen ska bli korrekt genomförda. Gruppen delas in i lag som internt bestämmer vilka som ska vara ute och genomföra uppdrag och vilka som stannar i sk. ”Base camp” och hjälper sina lagmedlemmar att hitta uppdragen och genomföra dessa på rätt sätt. Kommunikationen sker via Walkie Talkies men utöver dessa får lagen även använda sig av GPS-styrda surfplattor till navigeringen. 

 

Teamwork

Teamwork

Teamwork utomhus

En rolig och strategiskt utmanande aktivitet till grupper som vill slipa på sin kommunikation och lära känna varandra bättre!

Vår version av en teambuilding går att variera från en klassisk femkamp till ett näst intill obegränsat antal ovanliga utmaningar. Lagen tävlar på stationerna parallellt och kan ständigt jämföra sig med sina motståndare. Nya stationer utvecklas hela tiden och kan vid önskemål anpassas efter företag eller grupp. Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, på ängen eller i parken och går i vissa fall även att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller för att öva samarbete på konferensen

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Translate »