Skoterskytte

Skoterskytte

Skoterskytte i Sälen

En skotertur är en fantastisk upplevelse, det här är bara vårt sätt att krydda den! Turen går längs våra perfekt ordnade leder i varierad terräng. Under turen gör vi ett stopp vid vår lägerplats där vi delar in gruppen i lag som får tävla mot varandra. Laserlerduveskytte är som på riktigt med riktiga bössor och utkastare, skillnaden är bara den att bössorna är utrustade med avancerad laserteknik istället för patroner. Detta gör den här aktiviteten till både säker och miljövänlig. Duvorna skjuts inte sönder utan återanvänds och det är helt ofarligt då vi inte använder någon ammunition! Det gör även att vi kan hålla ett högt tempo och alla får skjuta mycket.

Kontakta oss på 0280 – 200 80
alt. bokning@moreactivities.se

Snöskoter för företag

Snöskoter för företag

Skoter för grupp och konferens

Vi erbjuder skoteruthyrning och skotersafari utöver det vanliga! Följ med på en unik naturupplevelse när ni åker på våra privata skoterleder som sträcker sig ända till den norska gränsen.

Turen går i vackert naturlandskap som är perfekt oavsett väder. Alla våra leder erbjuder härlig fjällnatur och vackra utsiktsplatser. Här finns det även möjlighet för den som önskar, att testa på vad maskinerna går för på stora friåkningsytor längs med leden. När du hyr skoter hos oss har du närmare 40 mil av olika skoterleder att välja mellan.

Föraren måste ha B-körkort utfärdat innan 2000-01-01 eller förarbevis för snöskoter! Har du ett körkort utfärdat efter 2000-01-01 går det utmärkt att åka med på våra guidade turer.
Som utländsk förare (inom EES*) har du rätt att köra snöskoter i Sverige om du har rätten i ditt hemland. Om du inte kan visa det eller om du kommer från ett land utom EES är den enda möjligheten att ingå i en guidad grupp inom turistnäringen eller att du har ett svenskt förarbevis.
*EES-länder är medlemsländerna i EU, samt Norge, Island och Liechtenstein.

För Norska förare gäller följande: Från 1/7 2006 ska man ha ett körkort i klass S för att få köra snöskoter. Minsta ålder är 16 år, men till dess att man fyller 18 år får man bara köra klass 1-snöskoter (en snöskoter där förhållandet mellan motoreffekt och vikt är högst 0,20 kW/kg). De som har körkort i klasserna A, A1, B, S och T som är från före 1/7 2006 får fortsätta att köra snöskoter.

För Finländska förare gäller följande: En person som fyllt 15 år får köra snöskoter i terräng. Föraren måste inneha ett körkort i minst klass T på officiella snöskoterleder, vid körning på väg eller när en väg korsas.

Ring oss på 0280 – 200 80 / bokning@moreactivities.se

 

Karta till skoteruthyrningen

Karta till skoteruthyrningen i Sälen

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Engagerande aktivitet där alla kan bidra på olika sätt! Checkpoint Challenge kan enkelt anpassas till alla miljöer och företag. 

Detta spännande surfplattespel utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd, aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag. Aktiviteten fungerar lika bra på en konferensgård som inne i stan, och går ut på att de tävlande lagen under en angiven tid ska genomföra uppgifterna som är markerade på kartan samt svara på ett antal extrafrågor för att tjäna bonuspoäng. Vår mest populära aktivitet under 2017! 

Flag Hunt

Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka i nya kläder! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Den lite mer farfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” går helt enkelt ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området. Vad som dyker upp i spelfältet under spelets gång blir alltid en överraskning – flaggor och skattkistor ger poäng till lagen, men dessa kan man också bli av med om man lyckas gå på en fälla som motståndarlaget har lagt ut i spelfältet. Svett och skratt utlovas i denna aktivitet!

 

Over and out

Over and out

Over and Out

I detta, fartfyllda spelupplägg står effektiv kommunikation och teamarbete i centrum. På Over and Out kan alla bidra på olika sätt!

Tydlighet i kommunikation är något som alla team strävar efter för att nå bra resultat. Over and Out visar tydligt varför detta är så viktigt – och varför alla teamets medlemmar behövs lika mycket för att uppdragen ska bli korrekt genomförda. Gruppen delas in i lag som internt bestämmer vilka som ska vara ute och genomföra uppdrag och vilka som stannar i sk. ”Base camp” och hjälper sina lagmedlemmar att hitta uppdragen och genomföra dessa på rätt sätt. Kommunikationen sker via Walkie Talkies men utöver dessa får lagen även använda sig av GPS-styrda surfplattor till navigeringen.