Sunset exploration

Solnedgången är magisk var man än befinner sig på jorden, men frågan är om det går att slå den upplevelsen från en fjälltopp. Det här är en tur som anpassas över säsongen men vi rekommenderar den starkt i januari eller februari. Om vädret inte är klart så är det garanterat en upplevelse för livet, att starta i ljuset och sedan under tiden mörkret faller avslutas som en helt annan upplevelse när man kör genom skogen i ljuset från skoterns lykta. Efter vägen gör vi ett stopp och bjuder på fika.


Tid: 2h
Pris: 850 kr/skoter

PDF

Kontakta oss

11 + 3 =

Vid samtliga skoterturer för grupper ingår lån av komplett utrustning, hjälm, overall, kängor och handskar. Turerna utgår från vårt center i Stöten. Upp till 20 personer kan köra 1 pers/skoter, därefter gäller 2 pers/skoter. Vid bokning, ange om man önskar 1 eller 2 per skoter. Som konferensgrupp åker du alltid exklusivt själva. Vid heldagtur ( turen Scandinavian mountains) tillkommer bränslekostnaden.
TIPS: Kombinera gärna skotertur med en aktivitet på fjället, kontakta oss för offert. Samtliga priser exklusive moms, 25 %.