Scandinavian mountains

Vår heldagstur kallar vi för Scandinavian Mountains, det gör vi av den enkla anledningen att om vädret tillåter hinner vi åka över de flesta topparna i Sälenfjällen som är en stor del av destinationen Scandinavian Mountains. Att vara ute på fjället en hel dag är en upplevelse för livet. Variationen på körningen är stor, man får uppleva all typ av vildmark och djurliv och längs vägen äter vi lunch på någon av de fjällstugor som finns. Vi rekommenderar att man är en person per skoter för en heldag, men självklart finns möjligheten att dela på en skoter för den som inte vill eller kan köra.

Tid: 7h
Priser: 2500 kr / 1 person per skoter: 1650 kr / 2 personer per skoter

PDF

Kontakta oss

6 + 5 =

Vid samtliga skoterturer för grupper ingår lån av komplett utrustning, hjälm, overall, kängor och handskar. Turerna utgår från vårt center i Stöten. Upp till 20 personer kan köra 1 pers/skoter, därefter gäller 2 pers/skoter. Vid bokning, ange om man önskar 1 eller 2 per skoter. Som konferensgrupp åker du alltid exklusivt själva. Vid heldagtur ( turen Scandinavian mountains) tillkommer bränslekostnaden.
TIPS: Kombinera gärna skotertur med en aktivitet på fjället, kontakta oss för offert. Samtliga priser exklusive moms, 25 %.