Sthlm 08- 655 00 85 / Sälen 0280- 200 80 bokning@moreactivities.se

RIB-charter i Stockholm

Att åka RIB-båt är en upplevelse utöver det vanliga! RIB-båtarna är byggda för att i hög fart kunna köras säkert i all typ av sjögång. Oavsett om du önskar en adrenalinfylld upplevelse, en snabb transport eller en naturupplevelse i skärgården så kan vi anpassa upplägget just efter er grupp.

More Activities är en av de största aktörerna på marknaden och vi har över 15-års erfarenhet av RIB-charter och skärgården. Detta gör att vi är en trygg leverantör som kan hantera både stora som små grupper professionellt. Något som också är mycket uppskattat hos oss är att hälften av våra förare är tjejer.

Upplev känslan av RIB-båtarna i länken här https://youtu.be/tILSW6KGT-U

Namnet RIB eller RHIB är en förkortning på ”Rigid Hull Inflatable Boat” som betyder “uppblåsbar båt med hårt skrov” på svenska. RIB-båtarna har fått det bästa av två världar i deras stabila och säkra konstruktion, utan den mjuka botten som hos andra gummibåtar.
Dom är snabba som vinden och klarar svår sjögång. Det är inte så konstigt att RIB-båtarna används flitigt av militären och kustbevakningen. På senare år har de även blivit allt populärare bland privatpersoner.

Varje RIB-båt tar som max 12 personer.

Testa själv hur kul det är att åka ribbåt med oss i Stockholm.
Boka en båttur du sent kommer att glömma!

Alla våra gäster får låna flytvästar, flytoveraller/jackor, glasögon, vantar och mössor. Ni behöver bara komma som ni är så tar vi hand om er!
Translate »