Mountain and Forest

När du vill uppleva lite mer av vad naturen har att erbjuda så beger vi oss ut på en lite längre tur. Vi har fina leder i två väderstreck från Stöten som tar oss ut på en tur över kala fjäll och genom vackra skogar i nationalparker. Längs vägen gör vi ett stopp och njuter av naturen samtidigt som vi serverar något varmt att dricka tillsammans med en nybakad bulle. Det kanske är precis här vi får möjligheten att se Kungsörnen svepa över fjället. För var uppmärksam, det är nu vi befinner oss i deras hem!

Tid: 3,5h
Pris: 1250 kr/skoter 

PDF

Kontakta oss

2 + 6 =

Vid samtliga skoterturer för grupper ingår lån av komplett utrustning, hjälm, overall, kängor och handskar. Turerna utgår från vårt center i Stöten. Upp till 20 personer kan köra 1 pers/skoter, därefter gäller 2 pers/skoter. Vid bokning, ange om man önskar 1 eller 2 per skoter. Som konferensgrupp åker du alltid exklusivt själva. Vid heldagtur ( turen Scandinavian mountains) tillkommer bränslekostnaden.
TIPS: Kombinera gärna skotertur med en aktivitet på fjället, kontakta oss för offert. Samtliga priser exklusive moms, 25 %.