Aktiviter för privatpersoner 

More Activities erbjuder ett urval av aktiviteter för privatpersoner. Här nedan hittar du paket för möhippor, svensexor eller kompisgänget med aktiviteter, RIB-båtar eller vår bastuflotte på Bockholmen. Här kan du även boka din RIB-upplevelse, antingen direkt med oss eller om du har ett presentkort. Välkomna!

Rib-CHARTER I STOCKHOLM

Fartfylld tur
Letar ni efter en upplevelse med massa adrenalin och skratt? En RIB-båtstur i skärgården är en mycket uppskattad aktivitet på svensexan eller möhippan!

Båtturerna avgår från Bockholmen och återvänder till samma plats. Minimum för antal deltagare är 8 personer och varje RIB-båt tar som max 12 personer.

Tidsåtgång: 1h
Pris: 650 kr / person (minimum debitering 8 pers)

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

RIB + Ölprovning
Kombinera RIB-turen med en ölprovning på Fjäderholmarnas Bryggeri! Turen går först från Bockholmen mot Vaxholm, på vägen tillbaka stannar vi på Fjäderholmarna för 1h ölprovning och visning av bryggeriet. 

Tidsåtgång: 2h 
Pris: 950 kr / pers (minimum debitering 8 pers)

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85  

Drinkstoppet
Vi hämtar centralt i Stockholm och kör en fartylld tur ut till mellanskärgården, vi stannar förslagsvis på Grinda eller Svartsö och tar en fördrink eventuellt en förrätt för att sen åka tillbaka till city där nya äventyr väntar.

Tidsåtgång: 3h
Pris: 995 kr / pers (minimum debitering 8 pers) ex fördrink/förrätt 

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85
 

svett och tårar

Bumperball
Med denna härliga aktivitet bjuds det på massa energi, studs och skratt!
Detta är en fotbollsmatch med en twist där taktik och snabba fötter spelar större roll än ett skarpt bollsinne! Med bollen som skyddsväst skall du krossa motståndarna i att göra flest mål. Intensivt, roligt och en aktivitet med mycket närkontakt!

Vi håller till centralt på Gärdet vid Kampementsbadet (eller på annat ställe om ni önskar, kontakta oss för fler förslag).

Tidsåtgång: 1h
Pris:  395 kr / person (minimum debitering 8 pers)

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

Yoga
Yoga är en fysisk men lugn träningsform som ger styrka och smidighet till hela kroppen samt får hjärnan att slappna av. Precis som våra andra aktiviteter kan ett yogapass planeras helt utifrån gruppens önskemål och behov. 

Tidsåtgång: 1h
Pris:  395 kr / person (minimum debitering 8 pers)

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

 

Checkpoint Challenge
Ta med den blivande brudgummen eller brudgumman på en spännande aktivitet med hjärngympa! Ni delar in er i olika lag och skall genom en karta på en surfplatta ta poäng genom checkpoints samt lösa uppdrag på olika platser. Listigaste laget med flest poäng vinner! Perfekt aktivitet för svensexan eller möhippan där vi håller till centralt i Stockholm och kan skräddarsy placeringen av uppdragen efter era önskemål.

Tidsåtgång: 1h
Pris: 395 kr / person (minimum debitering 8 pers)

 

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

bastuflotte på bockholmen

Bastuflotte
Hyr norra Stockholms fräschaste bastuflotte för svensexa eller bastukväll med kompisgänget!

På Bockholmens något gömda oas infinner sig skärdgårdskänslan snabbt då den omges av klippor och båtliv. Då bastuflotten är förtöjd kan vi erbjuda de flesta bekvämligheter för att er vistelse ska bli så bra som möjligt. Kylskåp, musikanläggning, bord och dusch.

Tidsåtgång: 2h
Pris: Startavgift 2950 kr + bastuavgift 295 kr / person

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

Laserlerduveskytte 
Bockholmen erbjuder en fantastisk omgivning även för andra aktiviteter än bastun, bland annat vår populära Laselerduveskytte! Riktiga bössor bestyckade med avancerad laserteknik gör denna helt säkra och miljövänliga aktiviteten till en given succé. Då man skjuter med laser istället för riktig ammunition kan man av säkerhetsskäl hålla ett högre tempo, träffar och poäng visas direkt på en elektronisk scoreboard. “Duvorna” skjuts ovanför vattnet, direkt från bastubryggan. 
Tidsåtgång: 2,5h
Pris: Bastu & Laserlerduveskytte 650 kr /person + startavgift 2950 kr

Bastuflotte med RIB-tur
Känn först av adrenalinet på en snabb RIB-båtstur för att sedan koppla av på vår härliga bastuflotte!
Tidsåtgång: 3h
Pris: Bastu & RIB 895 kr / person + startavgift 2950 kr 

Bastu + SUP (stand up paddle)
Bli härligt varm i bastun och ta sen en tur på vattnet med en SUP-bräda!
Tidsåtgång: 2h
Pris: Bastu & SUP 350 kr / person, startavgift 2950 kr

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

 

Grill
Kombinera bastuhäng med en härlig grillmeny, catering från Bockholmen Hav & Restaurang grillas ombord på flotten. Bokar ni grillmeny bjuder vi er på en extra timme!
Meny:
Bockholmens Skagenröra på kavring med citron och dill 
Grillad Entrecôte med potatissallad, vispat bearnaisesmör och grönsallad. Chokladmousse med hallon, blåbär och nötcrisp. Bröd och smör.
Självklart kan man välja en vegetarisk alternativ om man önskar.
Ni tar med egen dryck, kyl finns ombord.
Tidsåtgång: 3h
Pris: Bastu + Grillmeny 590 kr / person, startavgift 2950 kr

Hamburgare
Det perfekta valet för er som önskar en lite enklare lunch eller middag. Väl tilltagna hamburgare med de klassiska tillbehören serveras medans ni hänger på terrassen.

Vår hamburgermeny består av en 150gr hamburgare per person, ost för den som önskar samt nachochips med dippsåser till. Hamburgarna serveras givetvis med de klassiska tillbehören såsom sallad, tomat, gurka och rostad lök. Ni tar med egen dryck, kyl finns ombord.
Tidsåtgång: 3h
Pris: Bastu + Hamburgare 495 kr / person, startavgift 2950 kr

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85 

Bra att veta
Bastun ligger still vid Bockholmens Marina
Max. 25 personer ombord samtidigt!
Det finns handukar att hyra, 20 kr/st
Ljudanläggning, dusch, toalett och bord med sittpatser finns ombord
Vill ni hyra bastun längre? 1000 kr extra/timme! 

För att boka: bokning@moreactivities alt 08 / 655 00 85

Sälsafari & RIb-sightseeing

Under sommarsöndagarna kör vi turer som är speciellt gjorda för privatpersoner & familjer, både 1h RIB-sightseeing i Stockholms inre skärgård och Sälsafari lite längre ut. RIB-båt är ett fantastiskt sätt att komma ut ifrån stan en stund och uppleva Stockholms skärgård från vattnet! Alla fasta avgångar sker från Strandvägen, Kajplats 17, Se karta längre ner.

Karta till Kajplats 17 på Strandvägen

   

Kajplats 17

Kontakta oss

12 + 11 =

FAQ

Bra att veta

När du åker med oss får du låna overall (från vuxen stl M), flytväst och googles. Vid varmare väder byter vi ut overaller mot sköna vindjackor. Vid behov finns det även mössor och handskar att låna. Vi rekommenderar ordentliga skor anpassade efter det väder som råder.

Betalsätt

Du betalar enkelt på plats med Swish eller kort (även AMEX), vi har ingen kontanthantering på våra aktiviteter. Om du har presentkort är det ditt betalsätt, glöm inte att ta med och lämna till oss.

Vid dåligt väder

RIB-båtar är gjorda för all typ av sjögång, därför är det en ännu häftigare upplevelse desto sämre väder det är. Vi meddelar i så god tid som möjligt om turen blir inställd.

Blir man blöt när man åker RIB?

Inte om det inte regnar. 

Hur många kan åka med i varje RIB-båt

Alla våra båtar RIB-båtar tar 12 passagerare

Graviditet och rygg/nack problem

Vi rekommenderar inga med rygg/nack problem samt gravida att åka RIB-båt