Personal sökes inför 2018!

 

More Activities är ett expansivt aktivitetsbolag som är verksam på fem olika destinationer. Vi har ett brett utbud av egenproducerade upplevelser och aktiviteter för både privatpersoner och företag. I Stockholm har vi vår bas på Bockholmen i Solna men våra aktiviteter är mobila och vi genomför dessa i hela Storstockholm och skärgården. För placering i Stockholm söker vi nu till säsongen 2018 ett flertal nya stjärnor för att stärka upp vårt team. Vi brinner för hög service, flexibilitet och social förmåga vilket är något vi lägger stor vikt vid. Du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo och att vara serviceinriktad samt att alltid ge det där lilla extra ska vara en självklarhet för dig. Samtliga tjänster är antingen heltid alternativt timanställning med start mitten av april/början av maj fram till slutet av september. Det finns även ett fortsatt behov en bit in i oktober för ett antal personer.

RIB-båtsförare:
More Activities är ett av Stockholms största RIB-båtsföretag. Vårt signum är den höga service vi ständigt levererar och vi söker dig som vill vara en del av detta. Vi erbjuder RIB-charter för både företag och privatpersoner i Stockholms skärgård. Man kör turer på beställning vilket innebär att vi inte har några fasta turer. Detta gör det också till ett mycket varierande arbete. Under semesterveckorna byts dina arbetsuppgifter från RIB-charter till att transportera matkassar i skärgården. Vi är leverantör till Mathem vilket innebär att vi under den här perioden distribuerar deras tjänst i skärgården, det gör att vi kan erbjuda heltid även under den normala lågsäsongen som RIB-båtsförare. Rätt behörigheter är en självklarhet och ett måste men vi lägger störst vikt i din sociala kompetens. Att köra RIB-båt kräver ett stort ansvar och det är viktigt att du är noggrann, prestigelös och flexibel i ditt sätt. Vi ser gärna att du är en person som kan kombinera ditt arbete med att både köra RIB-båt och vara aktivitetsledare för att få ett så varierat arbete som möjligt. Det är varierande arbetstider där kvällar och helger är frekventa. Fartygsbefäl klass VIII och Handhavande av snabba fartyg (HSF) är ett krav. Maskinbefäl är meriterande.

RIB-båtsförare Trainee:
Det här är tjänsten för dig som vill ta steget in i branschen. I samarbete med Navigationsgruppen erbjuder vi en möjlighet att förmånligt ta dina behörigheter (Fartygsbefäl klass VIII, Maskinbefäl klass VIII samt Handhavande av snabba fartyg (HSF)). Utbildningen är under vinter/vår och till säsongen har du sen en säsongsanställning som trainee. Tjänsten är deltid april-sept, ev förlängning under okt/nov.

Aktivitetsguide:
Aktivera människor både under upplevelser som kajakpaddling och MTB-cykling till roliga och varierande team-aktiviteter. Vi söker helst dig med utbildning inom event/äventyr/natur som har erfarenhet från branschen eller är klar att satsa på vår bransch. Det är inget krav utan social kompetens och förmågan att arbeta med människor är något vi söker. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten går alldeles utmärkt att kombinera som RIB-båtsförare om du har rätt behörigheter. Tjänsten är heltid alternativt deltid april-sept, ev förlängning under okt/nov. Under juli månad är det lågsäsong och begränsat med arbetstid, men då kan en kombination med arbete på för sjömack på Bockholmen vara ett alternativ.

Skicka ditt CV eller frågor till per.jansson@moreactivities.se  eller slå en signal på 070 782 81 00.