Vi söker alltid personal!

More Activities är ett expansivt aktivitetsbolag som är verksam på fem olika destinationer. Vi har ett brett utbud av egenproducerade upplevelser och aktiviteter för både privatpersoner och företag. I Stockholm har vi vår bas på Bockholmen i Solna men våra aktiviteter är mobila och vi genomför dessa i hela Storstockholm och skärgården. För placering i Stockholm söker vi nu till säsongen 2018 ett flertal nya stjärnor för att stärka upp vårt team. Vi brinner för hög service, flexibilitet och social förmåga vilket är något vi lägger stor vikt vid. Du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo och att vara serviceinriktad samt att alltid ge det där lilla extra ska vara en självklarhet för dig. Samtliga tjänster är antingen heltid alternativt timanställning med start mitten av april/början av maj fram till slutet av september. Det finns även ett fortsatt behov en bit in i oktober för ett antal personer.

RIB-båtsförare:
More Activities är ett av Stockholms största RIB-båtsföretag. Vårt signum är den höga service vi ständigt levererar och vi söker dig som vill vara en del av detta. Vi erbjuder RIB-charter för både företag och privatpersoner i Stockholms skärgård. Man kör turer på beställning vilket innebär att vi inte har några fasta turer. Detta gör det också till ett mycket varierande arbete. Under semesterveckorna byts dina arbetsuppgifter från RIB-charter till att transportera matkassar i skärgården. Vi är leverantör till Mathem vilket innebär att vi under den här perioden distribuerar deras tjänst i skärgården, det gör att vi kan erbjuda heltid även under den normala lågsäsongen som RIB-båtsförare. Rätt behörigheter är en självklarhet och ett måste men vi lägger störst vikt i din sociala kompetens. Att köra RIB-båt kräver ett stort ansvar och det är viktigt att du är noggrann, prestigelös och flexibel i ditt sätt. Vi ser gärna att du är en person som kan kombinera ditt arbete med att både köra RIB-båt och vara aktivitetsledare för att få ett så varierat arbete som möjligt. Det är varierande arbetstider där kvällar och helger är frekventa. Fartygsbefäl klass VIII och Handhavande av snabba fartyg (HSF) är ett krav. Maskinbefäl är meriterande. Skicka ditt CV eller frågor till per.jansson@moreactivities.se  eller slå en signal på 070 782 81 00.

Aktivitetsguide:
Aktivera människor både under upplevelser som kajakpaddling och MTB-cykling till roliga och varierande team-aktiviteter. Vi söker helst dig med utbildning inom event/äventyr/natur som har erfarenhet från branschen eller är klar att satsa på vår bransch. Det är inget krav utan social kompetens och förmågan att arbeta med människor är något vi söker. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten går alldeles utmärkt att kombinera som RIB-båtsförare om du har rätt behörigheter. Tjänsten är heltid alternativt deltid april-sept, ev förlängning under okt/nov. Under juli månad är det lågsäsong och begränsat med arbetstid, men då kan en kombination med arbete på för sjömack på Bockholmen vara ett alternativ. Skicka ditt CV eller frågor till anders.moller@moreactivities.se eller slå en signal på 073 371 30 06

Jobba med oss i vinter?
Vi har förvärvat en verksamhet i Stöten och kommer därför nu i vinter finnas på två ställen i Sälen, Hundfjället och Stöten. Därför söker vi en till i teamet som kommer jobba med skotersafari och våra olika aktiviteter i Stöten men även på andra platser i Sälen. Vi söker dig med någon typ av guide/event utbildning eller erfarenhet av detta. Skotervana är en merit och B-körkort ett krav.
Ett roligt och varierat arbete där du får jobba med härliga människor, både gäster och kollegor! Är du driven, social och gillar att vara ute är det här helt rätt uppgift för dig.
Tjänsten är heltid med start i mitten av dec till april.

Vill du veta mer eller söka, tveka inte att höra av dig till: Anders Möller på anders.moller@moreactivities.se 0733-71 30 06

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittat vår stjärna, kanske det är du!

 

Translate »