aktiviteter med jultema

CHRISTMAS QUIZ

Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid glöggminglet eller under julbordet. Christmas Quiz är en klassisk frågesport – självklart med jultema! Spelas med surfplattor och i två olika delar, 2 x 20min., så den går bra att anpassa till det övriga programmet. Inomhusaktivitet.

Tidsåtgång: 45min
Pris: 250kr / pers. + startavgift*

PDF
MUSIC BATTLE ”CHRISTMAS EDITION”

En aktivitet där deltagarnas kunskaper om musik kommer fram! I denna fartfyllda frågesport tävlar lagen mot varandra bl.a. genom att gissa intron, fortsätta låttexter och visa vad de vet om musikkulturen från olika tidsperioder. Fungerar perfekt som avbrott under konferensen eller innan / efter middagen.

Tidsåtgång: 1h
Pris: 275kr / pers. + startavgift*

PDF
Santa Hunt

Santa Hunt är julvarianten av vår populära Flag Hunt, utomhusaktivitet som helt enkelt går ut på att fånga så många tomtar som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området – lagen har även möjlighet att ta poäng från varandra genom att sätta ner ”fällor” på spelfältet. Perfekt aktivitet för en bensträckare innan julmiddag!

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 295 kr / pers. + startavgift*

PDF
Pepparkakshusbygge

En klassisk julaktivitet som väcker upp julkänslan! Att bygga ett pepparkakshus kräver sin planering och framförallt när man ska göra det i lag. Med hjälp av en rad stommar, tillbehör och hjälpmedel gäller det att på en begränsad tid skapa den mest juliga kreationen som i slutändan kommer stå som vinnare.

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 295 kr / pers. + startavgift*

PDF
Isskulptering med jultema

Is är ett fantastiskt material att arbeta med och det går förvånansvärt fort att bemästra konsten att skulptera is. Denna lättsamma och avslappnade aktivitet går att genomföra i princip vart som helst och är något som passar de flesta! Utomhusaktivitet.

Tidsåtgång: 2h
Pris: 1950 kr / isblock (4-6 pers.) + startavgift*

PDF

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.

kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en aktivitet? 

Skicka mail till bokning@moreactivities.se eller ring

+46 (8) 655 00 85!