aktiviteter Inomhus i sälen

På Spåret

Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där alla kan bidra med sin kunskap. På Spåret är även vår populäraste inomhusaktivitet! 

Tidsåtgång: 1h
Pris: 250 kr / pers. + startavgift*

Music Battle

En aktivitet där deltagarnas kunskaper om musik kommer fram! I denna fartfyllda frågesport tävlar lagen mot varandra bl.a. genom att gissa intron, fortsätta låttexter och visa vad de vet om musikkulturen från olika tidsperioder. Fungerar perfekt som avbrott under konferensen eller innan / efter middagen.

Tidsåtgång: 1h
Pris: 275 kr / pers. + startavgift*  

Mingle Quiz

Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid fördrinken eller under middagen. Mingel Quiz är en klassisk frågesport – och vem älskar inte frågesport? Spelas i två omgångar (2x 20min) och kan därför enkelt anpassas till övriga programmet. TIPS: Skräddarsy spelet till ert företag / konferens tema genom att skicka in era egna frågor till oss!

Tidsåtgång: 45 min
Pris: 250 kr / pers. + startavgift

Fotojakten

En aktivitet där deltagarnas kreativa sida kommer fram! Fotojakten består av ett antal uppdrag som lämnar utrymme till olika tolkningar. Varje lag får varsin kamera att jobba med och varje uppdrag poängbedöms av spelledaren. Fotojakten för med sig många skratt och roliga minnen att gå tillbaka till, bilderna skickas till beställaren direkt efter aktiviteten.

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 275 kr / pers. + startavgift*

Konsten

Att måla tillsammans är en uppgift som utvecklar lagets kommunikation såväl som förmågan att skapa någonting tillsammans. När tavlorna är klara ställs de upp för en vernissage då lagen får titta på varandras mästerverk och rösta fram en vinnare för dagen. Perfekt aktivitet för att väva in ett syfte eller ett tema i konferensen eller kickoffen! 

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 295 kr / pers. + startavgift*

 

The Code

Under tidspress ska lagen hitta ett antal gömda koder som de scannar med en surfplatta för att få fram uppgifterna som ska genomföras. Denna aktivitet anpassar vi enkelt till den platsen och ytan som finns tillgänglig. Bra aktivitet för er som bara vill ha ett kort avbrott under konferensen. The Code är en traditionell quiz… med en liten twist! 

Tidsåtgång: 45 min
Pris: 250 kr / pers. + startavgift*

Mordgåtan

En riktig stämningshöjare där alla deltagare tilldelas en roll i skådespelet. Vi kommer som spelledare och sköter allt från inbjudan till gåtans lösning. Skådespeleriet sköter gästerna själva. Det unika med våra mordgåtor är att det är deltagarna/gästerna själva som är skådespelare, vilket gör att alla kan på sin egen nivå spela ut sin karaktär. 

Tidsåtgång: 3 h
Pris: 350 kr / pers. + startavgift*

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.