aktiviteter Inomhus

Eco Race 

Vår stora nyhet Eco Race är en bilbana där alla kan tävla mot varandra, eller i lag om man så önskar. Mer miljövänligt än så här kan det inte bli för det är du som skapar energin till din bil. Fyra parallella banor slingrar sig runt och elektriciteten till varje bil får man genom en cykel. Trampar du som ”förare” snabbare så går bilen snabbare, och tvärtom. Här gäller det att hitta känslan och på så sätt lätt köra ifrån sina motståndare!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / pers ex moms + startavgift* 

PDF
Teamwork Inomhus

En inomhusanpassad version av vår populära ”Teamwork” som helt enkelt går ut på at lösa strategiska uppdrag samt tävla i grenar som vi har lånat bl.a. från tv-programmet Mästarnas Mästare. Aktiviteten anpassas till lokalen / lokalerna som finns att tillgå. Passar utmärkt till grupper som vill hitta teamkänslan och ha roligt tillsammans! 

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / person ex moms + startavgift*

PDF
På Spåret

Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där alla kan bidra med sin kunskap. På Spåret är även vår populäraste inomhusaktivitet! 

Tidsåtgång: 1h
Pris: 250 kr / person ex moms + startavgift*

PDF
Music Battle

En aktivitet där deltagarnas kunskaper om musik kommer fram! I denna fartfyllda frågesport tävlar lagen mot varandra bl.a. genom att gissa intron, fortsätta låttexter och visa vad de vet om musikkulturen från olika tidsperioder. Fungerar perfekt som avbrott under konferensen eller innan / efter middagen.

Tidsåtgång: 1h
Pris: 275 kr / person ex moms + startavgift*  

PDF
Mingle Quiz

Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid fördrinken eller under middagen. Mingel Quiz är en klassisk frågesport – och vem älskar inte frågesport? Spelas i två omgångar (2x 20min) och kan därför enkelt anpassas till övriga programmet. TIPS: Skräddarsy spelet till ert företag / konferens tema genom att skicka in era egna frågor till oss!

Tidsåtgång: 45 min
Pris: 250 kr / person ex moms + startavgift

PDF
Fotojakten

En aktivitet där deltagarnas kreativa sida kommer fram! Fotojakten består av ett antal uppdrag som lämnar utrymme till olika tolkningar. Varje lag får varsin kamera att jobba med och varje uppdrag poängbedöms av spelledaren. Fotojakten för med sig många skratt och roliga minnen att gå tillbaka till, bilderna skickas till beställaren direkt efter aktiviteten.

Tidsåtgång: 1,5h
Pris: 275 kr / person ex moms + startavgift*

PDF
Konsten

Att måla tillsammans är en uppgift som utvecklar lagets kommunikation såväl som förmågan att skapa någonting tillsammans. När tavlorna är klara ställs de upp för en vernissage då lagen får titta på varandras mästerverk och rösta fram en vinnare för dagen. Perfekt aktivitet för att väva in ett syfte eller ett tema i konferensen eller kickoffen!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 295 kr / person ex moms + startavgift* 

PDF
Körslaget

Varje lag får en helt egen körledare och coach som kommer leda laget genom den här uppgiften. Med ett förutbestämt tema och låt ska lagen öva in sitt nummer. Att sjunga i kör och framförallt att tävla innebär att många pusselbitar ska falla på plats för att ge ett intryck för livet till åskådarna.

Tidsåtgång: 1h träning + 5 min uppträdanden
Pris: 395 kr / person ex moms + startavgift*

PDF
The Code

Under tidspress ska lagen hitta ett antal gömda koder som de scannar med en surfplatta för att få fram uppgifterna som ska genomföras. Denna aktivitet anpassar vi enkelt till den platsen och ytan som finns tillgänglig. Bra aktivitet för er som bara vill ha ett kort avbrott under konferensen. The Code är en traditionell quiz… med en liten twist!

Tidsåtgång: 45 min
Pris: 250 kr / person ex moms + startavgift*

PDF
Mordgåtan

En riktig stämningshöjare där alla deltagare tilldelas en roll i skådespelet. Vi kommer som spelledare och sköter allt från inbjudan till gåtans lösning. Skådespeleriet sköter gästerna själva. Det unika med våra mordgåtor är att det är deltagarna/gästerna själva som är skådespelare, vilket gör att alla kan på sin egen nivå spela ut sin karaktär. 

Tidsåtgång: 3 h
Pris: 350 kr / person ex moms + startavgift* 

PDF

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 krex moms, 20-49 pers. 3500 kr ex moms, 50+ pers. 4500 kr ex moms.