HÄlsa och Motion

Mountainbike

Vi erbjuder guidade cykelturer med MTB. Stockholm och dess omnejd bjuder på en vacker natur och lättcyklade stigar och grusvägar för all typ av cykling. Med vår guide kan ni hänga med ut på en tur, helt anpassad för gruppen. Vi ger tips och råd längs vägen och den här aktiviteten ska dels ge er en hälsosam utflykt som avbrott i konferensen men även bjuda på en upplevelse att ta med sig hem. Cykling passar de flesta och är ett perfekt sätt att komma ut och uppleva naturen. Allt under ledning av en erfaren guide som gör det till en trygg och säker upplevelse. För större grupper kan vi anpassa turen med nivåindelning om man så önskar.

Tidsåtgång: 1-1,5 h, skräddarsys efter önskemål
Priser: 1,5h 695 kr / person ex moms – 3h 995 kr / person ex moms + startavgift*

PDF

Outdoor workout

Ett träningspass i det gröna! Naturnära gruppträning med utbildade instruktörer. Outdoor Workout är ett träningspass med 100% fokus på miljön omkring oss. Denna aktivitet ser till att hela kroppen får sig en riktig genomkörare. I passet använder vi oss av det som finns i naturen, varandra och våra egna kroppar. F okus ligger på att ha roligt, att känna hur både gemenskap och natur kan bidra till energi och att vi ska bli rejält svettiga! Med genomtänkta, ledarledda träningspass kommer ni få uppleva träning och gemenskap utöver det vanliga som inte går att ersätta med ett pass i en gymlokal.
Aktiviteten bidrar till en naturupplevelse, fyller kroppens behov av frisk luft och fysisk aktivitet innan, under eller efter en lång dag på jobbet!

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / person ex moms + startavgift*

Yoga

Yoga är en fysisk men lugn träningsform som ger styrka och smidighet till hela kroppen samt får hjärnan att slappna av efter en hel dags fokusering. Precis som våra andra aktiviteter kan ett yogapass planeras helt utifrån gruppens önskemål och behov, med rörelser som även nybörjare kan känna sig bekväma med. I denna aktivitet kan alla delta utifrån sin egen dagsform och bli inspirerade att även i framtiden lägga fokus på sitt eget välmående.

Tidsåtgång: 1-1,5 h
Pris: 375 kr / person ex moms + startavgift*

 

PDF

Löpteknikkurs

Samla dina kollegor för en utvecklande och praktisk löpträning! Med en professionell löpinstruktör hjälper vi dig att effektivisera din löpträning för ett roligare pass på spåret. Denna aktivitet passar alla oavsett träningsnivå.

Aktiviteten kan, vid önskemål, avslutas med en löpturnering eller gemensam löprunda runt konferensanläggningen.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / person ex moms + startavgift*

 

PDF

Kajakpaddling

En kajaktur i Stockholms vackra skärgård uppskattas av många. Våra kajakturer, oavsett var vi befinner oss, börjar alltid med att vi justerar och anpassar kajakerna efter alla som ska med på turen. Efter en säkerhetsgenomgång beger vi oss ut på vattnet och både novisen och den mer vane paddlaren får tips om hur man kan förbättra sin paddelteknik. Turerna kan enkelt anpassas till den miljön och platsen vi befinner oss i, kombinera med fika på en klippa eller ha som en ”station” under större arrangemang. 

Priser:
2h 495kr/person ex moms
4h 895kr/person ex moms (inkl fika)
7h 1495kr/person ex moms (inkl lunch)
Startavgift* tillkommer på ovan priser.

PDF

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr ex moms, 20-49 pers. 3500 kr ex moms, 50+ pers. 4500 kr ex moms.