sportsaktiviteter

Kajakpaddling

En kajaktur i Stockholms vackra skärgård uppskattas av många. Våra kajakturer, oavsett var vi befinner oss, börjar alltid med att vi justerar och anpassar kajakerna efter alla som ska med på turen. Efter en säkerhetsgenomgång beger vi oss ut på vattnet och både novisen och den mer vane paddlaren får tips om hur man kan förbättra sin paddelteknik. Turerna kan enkelt anpassas till den miljön och platsen vi befinner oss i, kombinera med fika på en klippa eller ha som en ”station” under större arrangemang. 

Tidsåtgång: 2h – Heldag, skräddarsys efter önskemål
Pris: Från 495 kr / pers. + startavgift* (2h)

PDF
Löpteknikkurs

Samla dina kollegor för en utvecklande och praktisk löpträning! Med en professionell löpinstruktör hjälper vi dig att effektivisera din löpträning för ett roligare pass på spåret. Denna aktivitet passar alla oavsett träningsnivå.

Aktiviteten kan, vid önskemål, avslutas med en löpturnering eller gemensam löprunda runt konferensanläggningen.

Tidsåtgång: 1,5 h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF
Yoga

Yoga är en fysisk men lugn träningsform som ger styrka och smidighet till hela kroppen samt får hjärnan att slappna av efter en hel dags fokusering. Precis som våra andra aktiviteter kan ett yogapass planeras helt utifrån gruppens önskemål och behov, med rörelser som även nybörjare kan känna sig bekväma med. I denna aktivitet kan alla delta utifrån sin egen dagsform och bli inspirerade att även i framtiden lägga fokus på sitt eget välmående.

Tidsåtgång: 1-1,5 h
Pris: 375 kr / pers. + startavgift*

PDF
Vakna! Motionspass

Vakna! Är vårt alldeles egna PT-koncept där varje tillfälle planeras utifrån gruppens nivå och önskemål. Passet kan komma att innehålla allt mellan tuffa träningsövningar till traditionella lekar man minns från skolan eller sommarkollot, helt enkelt för att väcka kroppen och hjärnan efter / inför en lång dag på konferens. Skratt och svett utlovas under denna aktivitet!

Tidsåtgång: 1h
Pris: 395 kr / pers. + startavgift*

PDF

*För alla aktiviteter tillkommer en startavgift som baseras på gruppens storlek: 8-19 pers. 2500 kr, 20-49 pers. 3500 kr, 50+ pers. 4500 kr.