Sthlm 08- 655 00 85 / Sälen 0280- 200 80 bokning@moreactivities.se

Vår verksamhet

Fem destinationer:

More Activities är specialiserad på de destinationer där vi är etablerade. Vår personal på plats tar hand om er och vi levererar till största del våra egenproducerade aktiviteter och upplevelser. Självklart är vi mobila om behovet finns, säg bara till så ordnar vi det!

Egen producerade aktiviteter:

Vi är ett av få aktivitetsbolag som erbjuder flertalet egenproducerade aktiviteter både på land och vatten. Personerna bakom More Activities har en genuin och lång erfarenhet av skärgården, aktiviteter på land, fjällen och internationellt. Detta skapar en unik leverantör med bred kunskap som sätter kvalité, säkerhet och miljö i fokus.Vårt mål är att överträffa era förväntningar och vi arbetar ständigt med att utveckla vårt utbud av lustfyllda aktiviteter.

Vår vision:

”Det här är det bästa aktivitetsbolaget” – så lyder vår vision. Allt vi gör mynnar ut i att gästen eller beställaren ska känna precis så efter en upplevelse med More Activities. Det kräver att vi alltid ska vara bäst på service, ständigt utvecklas och alltid ge det där lilla extra. Det är vårt sätt att leva upp till vår vision, hoppas ni vill dela den med oss!

 

 

Translate »