Verksamhet & vision

En leverantör, flera destinationer

More Activities är ett av dom få aktivitetsbolagen som gör aktiviteter både på land, vatten & fjällen. 

Vi finns verksamma på flera destinationer i Sverige: Stockholm, Sälen, Åre, Visby & Palma. Med vår långa erfarenhet från event- och aktivitetsbranschen skräddarsyr vi alla våra aktiviteter utefter kundens önskemål, med särskild fokus på att hitta spännande upplägg som passar hela gruppen. All vår utrustning, inklusive RIB-båtarna äger vi själva, vilket gör det lättare för oss att erbjuda en konkurrenskraftig prissättning till våra partners.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Upplevelser för alla tillfällen

Stockholms Skärgård

RIB-upplevelser och skräddarsydda aktiviteter för företag & privata grupper

Teambuilding

Teambuilding-övningar och spelupplägg som kan enkelt kan knytas till mötets / eventets syfte 

Sport & Hälsa

Aktiviteter som utmanar både fysiskt och psykiskt, för de som söker lite extra utmaningar! 

Stegen till en lyckad aktivitet

För att uppnå vår vision arbetar vi på More Activities med att alltid sätta beställaren och gästen i första hand. Tillsammans med er skapar vi minnesvärda upplevelser och för att garantera detta har vi alltid vår kunniga och glada personal på plats på alla våra aktiviteter. För att säkerställa att aktivitetsupplägget blir ännu bättre använder vi oss av omgivningens förutsättningar och med en aktivitet som passar för det väder som råder och den miljö du vistas i för en exceptionell dag.

Det är inte lätt att hitta ett aktivitetsbolag som kan matcha vårt breda utbud av företagsaktiviteter och upplevelser. Aktiviteter på både land och hav utvecklas ständigt. Hos More Activities kan både nya och gamla kunder hitta spännande alternativ.

Vi brinner för att sätta ett leende på dina läppar och vill att varje kund ska tänka tillbaka på aktivitetsdagen med värme. Kontakta oss om du har särskilda önskemål. Vi är flexibla utifrån dina behov. Eftersom vi har all utrustning själva och inte lägger över aktiviteterna i andra händer kan missförstånd undvikas och fantastiska upplevelser garanteras för alla deltagare.

1. Första kontakt

Vi är lyhörda och vill presentera en aktivitet utifrån era preferenser och vår kunskap. Vi vill veta vilken känsla aktiviteten ska förmedla samt vilket budskap ni som beställare vill ge. Därefter tar vi fram den rätta aktiviteten för er.

2. Genomförande

Vi bidrar med hög prestanda och är stolta att presentera våra aktivitetsguider som förverkligar er upplevelse. Vi fokuserar på att hitta den bästa upplevelsen genom tydlighet, glädje och säkerhet.

3. Återkoppling

För att vi som aktivitetsbolag ska utvecklas vill vi självklart veta vad ni tycker och tänker. Detta resulterar i att vi på More Activities alltid ligger ett steg före.