Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Vår mycket populära aktivitet som är perfekt för storstan, konferensgården eller skärgården. Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten sen gäller det att samla så mycket poäng som möjligt!

Genom spelet i plattan så har lagen en karta med ett antal checkpoints som är utplacerade på det område ni önskar. Lagen ska sedan hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Under spelets gång så kan de olika lagen se vart de andra befinner sig och vilka checkpoints som försvinner till konkurrenterna om de inte är tillräckligt snabba!  

Man kan få poäng på två sätt, genom att ta checkpoints eller att lösa uppdrag. Detta gör att strategi och kommunikation är ett måste för laget!

En mycket uppskattad och rolig utmaning på konferensen eller företagsfesten! 

Ring oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Isskulptering

Isskulptering

Isskulptering

Att skulptera i is är en annorlunda upplevelse och is är ett fantastiskt material att arbeta med! Ni delas in i olika lag och skall därefter tävla mot varandra i detta annorlunda handarbete. De tävlande följer ett förutbestämt tema som sedan bedöms och vi får fram ett vinnande lag. Temat kan följa en röd tråd från mötet eller konferensen och bestäms allt efter era önskemål.
Vi hjälper gärna till med inspiration för ett passande tema! 

Aktiviteten kräver att laget har en gemensam plan i hur och vad de ska göra. Börjar man utan att ha tänkt till innan så kan det sluta hur som helst.
Här gäller det att kommunicera och planera!

Kreativiteten får flöda fritt här och det är spännande att se ett konstverk växa fram! Till sin hjälp har lagen olika verktyg som är anpassade för att skulptera i is. Våra instruktörer på plats ger tips och råd under aktiviteten i hur man på bästa sätt använder dessa. 

En mycket populär aktivitet som fungerar året om!

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal: 8 till 2000 personer
Plats: Aktiviteten genomförs utomhus
Bra att veta: Vi rekommenderar att man är max 4-5 personer per isblock.
I aktiviteten så ingår det verktyg samt instruktör.

Kontakt oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte

Det här är en aktivitet som passar alla och som vi kan genomföra i princip var som helst, bara vi har en öppen yta. Ni använder riktiga bössor som är bestyckade med avancerad laserteknik vilket gör denna säkra och miljövänliga aktivitet till en given succé!

Man skjuter med laser istället för riktig ammunition och kan hålla ett högt, säkert tempo samtidigt som man ser sina träffar och poäng på en elektronisk scoreboard. Detta gör att både skyttar och de övriga deltagarna i lagen är uppdaterade i hur det går för just sitt lag och motståndarna!

Laserlerduveskytte är även en perfekt aktivitet att kombinera med andra aktiviteter! Ta ett stopp under en RIB-båts tur, ta en paus på skotersafarin eller addera en ”prova på station” vid ett event.

Tidsåtgång: ca 1,5 timme.

Antal: 10-300 personer.

Plats: Aktiviteten kan genomföras utomhus.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Mordgåtor

Mordgåtor

Mordgåtor

Ska ni ha företagsfest, personalfest, kick-off eller en större privat fest?
Vill ni som konferensanläggning, restaurang eller festfixare erbjuda era gäster Mordgåta som aktivitet?

Vi kommer som spelledare och sköter allt – från inbjudan till gåtans lösning. Skådespeleriet sköter ni själva. Det unika med våra mordgåtor är att det är deltagarna/gästerna själva som är skådespelare. Festdeltagarna interagerar alltså inte med proffessionella skådespelare utan sköter hela skådespelet helt på egen hand!

Spelledaren arrangerar allt det praktiska – från inbjudan till gåtans lösning och deltar under hela spelet för att allt ska flyta på.

Börja med att bestämma ett tema för er fest. Ni ser våra teman här intill.
När ni bestämt tema behöver vi en mail-lista samt lite annan information
från er. Vi fördelar alla roller och skickar ut inbjudan, roll-lista samt rollbeskrivning till var och en av deltagarna. Detta sker ca 7-10 dagar innan festdagen och det är nu festen börjar!
Nu börjar snacket på fikarasterna – Vem är osams med vem? Vem flirtar med vem? Vem kan man lita på?
På festdagen sluter gästerna upp iklädda den roll de blivit tilldelade. Väl på plats får samtliga deltagare sin namnetikett och ett manus att följa. Nu börjar spelet. Här går alla all-in i sina roller! Under stor dramatik flyter spelet på och de mest oväntade incidenter inträffar. Mot slutet löses gåtan med hjälp av ledtrådar. 
Bästa utklädnad, bästa skådespelare och de som löser gåtan erhåller fina diplom. En rolig och annorlunda aktivitet som pågår under hela middagen.

Mord på slottet:
Greve Gyllenstierna har bjudit alla – även tjänstefolket till fest. Här deltar självaste Greven och Grevinnan, likväl som Butlern, kökspersonalen, städpersonalen och advokaten. Ikväll vill Greven att alla intriger och bråk sopas under mattan. Men festen blir inte riktigt som stackars Greven tänkt. Heta intriger, kärleksaffärer och svartsjukedraman blossar upp och kvällen slutar i ond bråd död… Men vem är mördare? Är det du?

Maffiamordet:
Det är ikväll det händer! Alla kända maffiosos ska samlas till fest! Här deltar Maffiabossen och hans blida hustru, älskarinnor, kumpaner och fiender! Kvällen är fylld av intriger, svartsjuka, falskt spel och ond bråd död…
Men vem är mördare? Är det du?

Mordnatt råder: (jultema)
Om ni inte visste att det vimlar av intriger, kärleksaffärer, falskt spel – ja, till och med ond bråd död i tomtarnas värld, kommer ni att bli varse det efter denna dramatiska fest. Snälla Tomtefar har bjudit in sina nära och kära till fest. Alla är bjudna – till och med tjänstefolket. Här deltar allt – till och med renstallspersonalen. Men kvällen blir inte som käre Tomtefar tänkt sig…Den slutar nämligen i ond bråd död… Men vem är mördare? Är det du?

 

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »