Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge / RIB-båt

Checkpoint Challenge/RIB är vår mycket populära RIB-båts aktivitet som är perfekt för skärgården! Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten. Sen gäller det att samla flest poäng samtidigt som ni i hög fart navigerar i vår fantastiska skärgård. Oavsett om du har stor erfarenhet av skärgården eller inte så är detta en upplevelse utöver det vanliga!

Spelet i plattan har en karta med ett större antal checkpoints som är utplacerade runt om på ett geografiskt område i skärgården. Här gäller det att hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Lagen får poäng både för avklarade uppdrag och om man navigerar till checkpoints före sina konkurrenter.

Allt styrs via GPS i plattan och lagen ser i realtid vart de andra befinner sig samt de checkpoints som är tillgängliga. Om laget har genomfört en checkpoint så försvinner den från kartan och man tar sig vidare till nästa.
En tydlig strategi i laget och samansvettsat teamwork är ett måste!

Tidsåtgång: Ca 2 timmar

Antal: Varje båt tar som max 12 personer. Minsta antal för genomförandet av denna aktivitet är två båtar.

Plats: Stockholms skärgård, Mälaren

 

Kontakta oss på 08 655 00 85 alt. bokning@moreactivities.se

Teamwork

Teamwork

Teamwork

En lagtävling som går att variera från en klassisk femkamp till nästan obegränsat med annorlunda utmaningar. Lagen tävlar på olika stationer parallellt och kan ständigt hetsa och jämföra sig med varandra.

Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, ängen eller i parken och går i vissa fall att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller som samarbetsövning under konferensen.

Vi utvecklar ständigt nya roliga utmaningar och kan vid önskemål anpassa stationerna efter just ditt företag eller grupp.

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Kontkakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Isskulptering

Isskulptering

Isskulptering

Att skulptera i is är en annorlunda upplevelse och is är ett fantastiskt material att arbeta med! Ni delas in i olika lag och skall därefter tävla mot varandra i detta annorlunda handarbete. De tävlande följer ett förutbestämt tema som sedan bedöms och vi får fram ett vinnande lag. Temat kan följa en röd tråd från mötet eller konferensen och bestäms allt efter era önskemål.
Vi hjälper gärna till med inspiration för ett passande tema! 

Aktiviteten kräver att laget har en gemensam plan i hur och vad de ska göra. Börjar man utan att ha tänkt till innan så kan det sluta hur som helst.
Här gäller det att kommunicera och planera!

Kreativiteten får flöda fritt här och det är spännande att se ett konstverk växa fram! Till sin hjälp har lagen olika verktyg som är anpassade för att skulptera i is. Våra instruktörer på plats ger tips och råd under aktiviteten i hur man på bästa sätt använder dessa. 

En mycket populär aktivitet som fungerar året om!

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal: 8 till 2000 personer
Plats: Aktiviteten genomförs utomhus
Bra att veta: Vi rekommenderar att man är max 4-5 personer per isblock.
I aktiviteten så ingår det verktyg samt instruktör.

Kontakt oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »