Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Nyhet! Over and out

Nyhet! Over and out

Over and Out

Ett spännande spel där alla kan vara med och bidra på olika sätt. Over and Out testar teamets kommunikationsförmåga och kräver en hel del strategiskt tänk. Tydlighet i kommunikation är något som alla team strävar efter för att nå bra resultat. Over and Out visar tydligt varför detta är så viktigt – och varför alla teamets medlemmar behövs lika mycket för att uppdragen ska bli korrekt genomförda. I detta spel delas gruppen i lag som internt bestämmer vilka som ska vara ute och genomföra uppdrag, vilka som stannar i sk. ”Base camp” och hjälper sina lagmedlemmar att hitta uppdragen och genomföra dessa på rätt sätt. Kommunikationen sker via Walkie Talkies men utöver dessa får lagen även använda sig av GPS-styrda surfplattor till navigeringen.  Over and Out passar bra till alla miljöer.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

NYHET! Stridsbåt 90H

NYHET! Stridsbåt 90H

Stridsbåt 90H i Stockholm

 

Vi har nöjet att kunna erbjuda en premium upplevelse utöver det vanliga. Stridsbåt 90H är en båt som byggdes för bl.a den svenska marinen under 90-talet. Det är ett grundgående fartyg vars huvudsyfte var att på ett enkelt och snabbt sätt ta sig fram och transportera soldater i trånga passager och genom floddeltan längs landets kust. Det finns flera olika varianter av den här båten, både vad gäller motorkapacitet men även storleken. Det här är den största på alla plan.
Nu har du chansen att få uppleva just detta i Stockholms Skärgård, att få forcera skärgården med 16 ton båt i närmare 40 knop är något unikt. Vår båt är modifierad och anpassad för att just ni ska få en så behaglig upplevelse som möjligt och man kan lätt angöra en brygga eller klippa med båten. Vi har även rekryterat de allra bästa som har riktigt stor erfarenhet att köra detta monster, för det kräver sin förare att hantera en Stridsbåt 90H!

Då stridsbåten är grundgående kan vi angöra på de mest oväntade platserna. Hela Stockholms Skärgård är vår spelplan för båten så i princip ingen förfrågan ska vara omöjlig. Vi har även ett brett utbud av samarbetspartners så en middag i skärgården, grillkväll på kobbe eller ett minne för livet från möhippan eller svensexan är bredden av upplevelser vi kan erbjuda med en Stridsbåt 90H i Stockholms Skärgård. Självklart kan man även kombinera vår Stridsbåt 90H med våra RIB-båtar där man turas om att uppleva två helt skilda båttyper.

Vi tar upp till 12 passagerare i båten. Alla får låna flytväst och vi har även möjlighet att låna ut jackor eller overaller om vädret skulle visa sig från sin sämre sida. Man sitter mestadels inne i båten, men vid fint väder och lite lugnare körning finns ett stort däck med nedfällbara bänkar där man kan njuta av värmen och solen! Eller för all del en riktig höststorm om man så önskar.

  Kontakta oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Produktblad med priser och information Stridsbåt 90H

Skräddarsytt

Skräddarsytt

Skräddarsydda aktiviteter

Med skräddarsytt är att vi skapar aktiviteter eller upplevelser helt efter era önskemål. Att skräddarsy för oss är allt från att vi anpassar en redan befintlig aktivitet eller skapar något helt från grunden bara för er. 

Har man ett syfte eller mål man vill väva in eller vill man göra något man aldrig har gjort förut, då hjälper vi er att skapa detta. Vi har skapat aktiviteter i mer än 20 år och med vår kunskapsbank finns det lösningar på nästan allt.

Tveka inte att fråga efter något skräddarsytt, det kan vara nyckeln till ert nästa lyckade event.

Med den långa erfarenhet vi har inom More Activities så är ingenting omöjligt, det gäller bara att hitta den optimala lösningen. Med den långa erfarenheten kommer en blick för logistik och praktiska lösningar, ett måste för att skapa något skräddarsytt.

 

Allt från den lilla exklusiva gruppen som önskar det där utöver det vanliga till jättegrupper med flera tusen deltagare som vill väva in ett syfte eller mål i konferensen och aktiviteten, det är den variation vi älskar. Och vi har erfarenheten och resurserna att hantera både och!

 

Kontakta oss på 08 – 655 00 85 / bokning@moreactivities.se

RIB-båtar

RIB-båtar

RIB-charter i Stockholm

Att åka RIB-båt är en upplevelse utöver det vanliga! RIB-båtarna är byggda för att i hög fart kunna köras säkert i all typ av sjögång. Oavsett om du önskar en adrenalinfylld upplevelse, en snabb transport eller en naturupplevelse i skärgården så kan vi anpassa upplägget just efter er grupp.

More Activities är en av de största aktörerna på marknaden och vi har över 15-års erfarenhet av RIB-charter och skärgården. Detta gör att vi är en trygg leverantör som kan hantera både stora som små grupper professionellt. Något som också är mycket uppskattat hos oss är att hälften av våra förare är tjejer. 

Upplev känslan av RIB-båtarna i länken här https://youtu.be/tILSW6KGT-U

Namnet RIB eller RHIB är en förkortning på ”Rigid Hull Inflatable Boat” som betyder ”uppblåsbar båt med hårt skrov” på svenska. RIB-båtarna har fått det bästa av två världar i deras stabila och säkra konstruktion, utan den mjuka botten som hos andra gummibåtar.
Dom är snabba som vinden och klarar svår sjögång. Det är inte så konstigt att RIB-båtarna används flitigt av militären och kustbevakningen. På senare år har de även blivit allt populärare bland privatpersoner.

Varje RIB-båt tar som max 12 personer. 

Testa själv hur kul det är att åka ribbåt med oss i Stockholm.
Boka en båttur du sent kommer att glömma!

Alla våra gäster får låna flytvästar, flytoveraller/jackor, glasögon, vantar och mössor. Ni behöver bara komma som ni är så tar vi hand om er!

Kontakta oss på 08 655 00 85 / bokning@moreactivities.se

Translate »