Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Skräddarsytt

Skräddarsytt

Skräddarsydda aktiviteter

Med skräddarsytt är att vi skapar aktiviteter eller upplevelser helt efter era önskemål. Att skräddarsy för oss är allt från att vi anpassar en redan befintlig aktivitet eller skapar något helt från grunden bara för er. 

Har man ett syfte eller mål man vill väva in eller vill man göra något man aldrig har gjort förut, då hjälper vi er att skapa detta. Vi har skapat aktiviteter i mer än 20 år och med vår kunskapsbank finns det lösningar på nästan allt.

Tveka inte att fråga efter något skräddarsytt, det kan vara nyckeln till ert nästa lyckade event.

Med den långa erfarenhet vi har inom More Activities så är ingenting omöjligt, det gäller bara att hitta den optimala lösningen. Med den långa erfarenheten kommer en blick för logistik och praktiska lösningar, ett måste för att skapa något skräddarsytt.

 

Allt från den lilla exklusiva gruppen som önskar det där utöver det vanliga till jättegrupper med flera tusen deltagare som vill väva in ett syfte eller mål i konferensen och aktiviteten, det är den variation vi älskar. Och vi har erfarenheten och resurserna att hantera både och!

 

Kontakta oss på 08 – 655 00 85 / bokning@moreactivities.se

Snöskoter för företag

Snöskoter för företag

Skoter för grupp och konferens

Vi erbjuder skoteruthyrning och skotersafari utöver det vanliga! Följ med på en unik naturupplevelse när ni åker på våra privata skoterleder som sträcker sig ända till den norska gränsen.

Turen går i vackert naturlandskap som är perfekt oavsett väder. Alla våra leder erbjuder härlig fjällnatur och vackra utsiktsplatser. Här finns det även möjlighet för den som önskar, att testa på vad maskinerna går för på stora friåkningsytor längs med leden. När du hyr skoter hos oss har du närmare 40 mil av olika skoterleder att välja mellan.

Föraren måste ha B-körkort utfärdat innan 2000-01-01 eller förarbevis för snöskoter! Har du ett körkort utfärdat efter 2000-01-01 går det utmärkt att åka med på våra guidade turer.
Som utländsk förare (inom EES*) har du rätt att köra snöskoter i Sverige om du har rätten i ditt hemland. Om du inte kan visa det eller om du kommer från ett land utom EES är den enda möjligheten att ingå i en guidad grupp inom turistnäringen eller att du har ett svenskt förarbevis.
*EES-länder är medlemsländerna i EU, samt Norge, Island och Liechtenstein.

För Norska förare gäller följande: Från 1/7 2006 ska man ha ett körkort i klass S för att få köra snöskoter. Minsta ålder är 16 år, men till dess att man fyller 18 år får man bara köra klass 1-snöskoter (en snöskoter där förhållandet mellan motoreffekt och vikt är högst 0,20 kW/kg). De som har körkort i klasserna A, A1, B, S och T som är från före 1/7 2006 får fortsätta att köra snöskoter.

För Finländska förare gäller följande: En person som fyllt 15 år får köra snöskoter i terräng. Föraren måste inneha ett körkort i minst klass T på officiella snöskoterleder, vid körning på väg eller när en väg korsas.

Artic Cat BC 2000 LT

XF 7000 CT ES
XF7000_CT_ES

Ring oss på 0280 – 200 80 / bokning@moreactivities.se

 

Karta till skoteruthyrningen

Karta till skoteruthyrningen i Sälen

Skoterskytte

Skoterskytte

Skoterskytte i Sälen

En skotertur är en fantastisk upplevelse, det här är bara vårt sätt att krydda den! Turen går längs våra perfekt ordnade leder i varierad terräng. Under turen gör vi ett stopp vid vår lägerplats där vi delar in gruppen i lag som får tävla mot varandra. Laserlerduveskytte är som på riktigt med riktiga bössor och utkastare, skillnaden är bara den att bössorna är utrustade med avancerad laserteknik istället för patroner. Detta gör den här aktiviteten till både säker och miljövänlig. Duvorna skjuts inte sönder utan återanvänds och det är helt ofarligt då vi inte använder någon ammunition! Det gör även att vi kan hålla ett högt tempo och alla får skjuta mycket.

Här kan du ladda ner en PDF skoterskytte 

Kontakta oss på 0280 – 200 80
alt. bokning@moreactivities.se

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Vår mycket populära aktivitet som är perfekt för storstan, konferensgården eller skärgården. Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten sen gäller det att samla så mycket poäng som möjligt!

Genom spelet i plattan så har lagen en karta med ett antal checkpoints som är utplacerade på det område ni önskar. Lagen ska sedan hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Under spelets gång så kan de olika lagen se vart de andra befinner sig och vilka checkpoints som försvinner till konkurrenterna om de inte är tillräckligt snabba!  

Man kan få poäng på två sätt, genom att ta checkpoints eller att lösa uppdrag. Detta gör att strategi och kommunikation är ett måste för laget!

En mycket uppskattad och rolig utmaning på konferensen eller företagsfesten! 

Ring oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Translate »