Nyhet! Over and out

Nyhet! Over and out

Over and Out

Ett spännande spel där alla kan vara med och bidra på olika sätt. Over and Out testar teamets kommunikationsförmåga och kräver en hel del strategiskt tänk. Tydlighet i kommunikation är något som alla team strävar efter för att nå bra resultat. Over and Out visar tydligt varför detta är så viktigt – och varför alla teamets medlemmar behövs lika mycket för att uppdragen ska bli korrekt genomförda. I detta spel delas gruppen i lag som internt bestämmer vilka som ska vara ute och genomföra uppdrag, vilka som stannar i sk. ”Base camp” och hjälper sina lagmedlemmar att hitta uppdragen och genomföra dessa på rätt sätt. Kommunikationen sker via Walkie Talkies men utöver dessa får lagen även använda sig av GPS-styrda surfplattor till navigeringen.  Over and Out passar bra till alla miljöer.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Körslaget

Körslaget

Körslaget

Många tror att den här aktiviteten är för de erfarna sångfåglarna men så är inte fallet. I körslaget kan alla bidra och man löser uppgiften tillsammans med all den variation av kunskap som finns i gruppen.  Varje kör får en helt egen körledare och coach som kommer leda laget genom den här uppgiften. Med ett förutbestämt tema och låt ska man nu öva in sitt nummer. Att sjunga i kör och framförallt tävlainnebär att många pusselbitar ska falla på plats för att ge ett intryck för livet till åskådarna. Er coach hjälper hela kören på vägen att träna in låten, kanske ett solonummer, rörelserna och glädjen!

Efter att träningen är över för dagens körer är det då dags för framträdandet. Det är nu det gäller och gruppen ska prestera, låt energin flöda så kommer helt säkert just din kör ta hem segern och primeras med medaljer runt halsen.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Teamwork

Teamwork

Teamwork

En lagtävling som går att variera från en klassisk femkamp till nästan obegränsat med annorlunda utmaningar. Lagen tävlar på olika stationer parallellt och kan ständigt hetsa och jämföra sig med varandra.

Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, ängen eller i parken och går i vissa fall att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller som samarbetsövning under konferensen.

Vi utvecklar ständigt nya roliga utmaningar och kan vid önskemål anpassa stationerna efter just ditt företag eller grupp.

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Kontkakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Isskulptering

Isskulptering

Isskulptering

Att skulptera i is är en annorlunda upplevelse och is är ett fantastiskt material att arbeta med! Ni delas in i olika lag och skall därefter tävla mot varandra i detta annorlunda handarbete. De tävlande följer ett förutbestämt tema som sedan bedöms och vi får fram ett vinnande lag. Temat kan följa en röd tråd från mötet eller konferensen och bestäms allt efter era önskemål.
Vi hjälper gärna till med inspiration för ett passande tema! 

Aktiviteten kräver att laget har en gemensam plan i hur och vad de ska göra. Börjar man utan att ha tänkt till innan så kan det sluta hur som helst.
Här gäller det att kommunicera och planera!

Kreativiteten får flöda fritt här och det är spännande att se ett konstverk växa fram! Till sin hjälp har lagen olika verktyg som är anpassade för att skulptera i is. Våra instruktörer på plats ger tips och råd under aktiviteten i hur man på bästa sätt använder dessa. 

En mycket populär aktivitet som fungerar året om!

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal: 8 till 2000 personer
Plats: Aktiviteten genomförs utomhus
Bra att veta: Vi rekommenderar att man är max 4-5 personer per isblock.
I aktiviteten så ingår det verktyg samt instruktör.

Kontakt oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »