Nyhet! Flag Hunt

Nyhet! Flag Hunt

 Flag hunt

Den gamla klassikern är tillbaka! Se vem som tömmer spelfältet snabbast och samlar flest poäng. Men var försiktig, någon kan ta dina poäng under vägen. Flag Hunt är den lite mer fartfyllda varianten av spelet ”Checkpoint Challenge” som helt enkelt går ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Till detta används surfplattor med GPS-karta som även visar var dom andra lagen befinner sig i området.  I detta spel gäller det att vara snabb, dock kan man också komma långt genom att tänka ut en bra strategi. Flag Hunt passar till alla miljöer, men fungerar allra bäst på öppna ytor och lättåtkomliga skogspartier.

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Skräddarsytt

Skräddarsytt

Skräddarsydda aktiviteter

Med skräddarsytt är att vi skapar aktiviteter eller upplevelser helt efter era önskemål. Att skräddarsy för oss är allt från att vi anpassar en redan befintlig aktivitet eller skapar något helt från grunden bara för er. 

Har man ett syfte eller mål man vill väva in eller vill man göra något man aldrig har gjort förut, då hjälper vi er att skapa detta. Vi har skapat aktiviteter i mer än 20 år och med vår kunskapsbank finns det lösningar på nästan allt.

Tveka inte att fråga efter något skräddarsytt, det kan vara nyckeln till ert nästa lyckade event.

Med den långa erfarenhet vi har inom More Activities så är ingenting omöjligt, det gäller bara att hitta den optimala lösningen. Med den långa erfarenheten kommer en blick för logistik och praktiska lösningar, ett måste för att skapa något skräddarsytt.

 

Allt från den lilla exklusiva gruppen som önskar det där utöver det vanliga till jättegrupper med flera tusen deltagare som vill väva in ett syfte eller mål i konferensen och aktiviteten, det är den variation vi älskar. Och vi har erfarenheten och resurserna att hantera både och!

 

Kontakta oss på 08 – 655 00 85 / bokning@moreactivities.se

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Vår mycket populära aktivitet som är perfekt för storstan, konferensgården eller skärgården. Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten sen gäller det att samla så mycket poäng som möjligt!

Genom spelet i plattan så har lagen en karta med ett antal checkpoints som är utplacerade på det område ni önskar. Lagen ska sedan hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Under spelets gång så kan de olika lagen se vart de andra befinner sig och vilka checkpoints som försvinner till konkurrenterna om de inte är tillräckligt snabba!  

Man kan få poäng på två sätt, genom att ta checkpoints eller att lösa uppdrag. Detta gör att strategi och kommunikation är ett måste för laget!

En mycket uppskattad och rolig utmaning på konferensen eller företagsfesten! 

Ring oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Teamwork

Teamwork

Teamwork

En lagtävling som går att variera från en klassisk femkamp till nästan obegränsat med annorlunda utmaningar. Lagen tävlar på olika stationer parallellt och kan ständigt hetsa och jämföra sig med varandra.

Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, ängen eller i parken och går i vissa fall att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller som samarbetsövning under konferensen.

Vi utvecklar ständigt nya roliga utmaningar och kan vid önskemål anpassa stationerna efter just ditt företag eller grupp.

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Kontkakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Isskulptering

Isskulptering

Isskulptering

Att skulptera i is är en annorlunda upplevelse och is är ett fantastiskt material att arbeta med! Ni delas in i olika lag och skall därefter tävla mot varandra i detta annorlunda handarbete. De tävlande följer ett förutbestämt tema som sedan bedöms och vi får fram ett vinnande lag. Temat kan följa en röd tråd från mötet eller konferensen och bestäms allt efter era önskemål.
Vi hjälper gärna till med inspiration för ett passande tema! 

Aktiviteten kräver att laget har en gemensam plan i hur och vad de ska göra. Börjar man utan att ha tänkt till innan så kan det sluta hur som helst.
Här gäller det att kommunicera och planera!

Kreativiteten får flöda fritt här och det är spännande att se ett konstverk växa fram! Till sin hjälp har lagen olika verktyg som är anpassade för att skulptera i is. Våra instruktörer på plats ger tips och råd under aktiviteten i hur man på bästa sätt använder dessa. 

En mycket populär aktivitet som fungerar året om!

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal: 8 till 2000 personer
Plats: Aktiviteten genomförs utomhus
Bra att veta: Vi rekommenderar att man är max 4-5 personer per isblock.
I aktiviteten så ingår det verktyg samt instruktör.

Kontakt oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »