Skräddarsytt

Skräddarsytt

Skräddarsydda aktiviteter

Med skräddarsytt är att vi skapar aktiviteter eller upplevelser helt efter era önskemål. Att skräddarsy för oss är allt från att vi anpassar en redan befintlig aktivitet eller skapar något helt från grunden bara för er. 

Har man ett syfte eller mål man vill väva in eller vill man göra något man aldrig har gjort förut, då hjälper vi er att skapa detta. Vi har skapat aktiviteter i mer än 20 år och med vår kunskapsbank finns det lösningar på nästan allt.

Tveka inte att fråga efter något skräddarsytt, det kan vara nyckeln till ert nästa lyckade event.

Med den långa erfarenhet vi har inom More Activities så är ingenting omöjligt, det gäller bara att hitta den optimala lösningen. Med den långa erfarenheten kommer en blick för logistik och praktiska lösningar, ett måste för att skapa något skräddarsytt.

 

Allt från den lilla exklusiva gruppen som önskar det där utöver det vanliga till jättegrupper med flera tusen deltagare som vill väva in ett syfte eller mål i konferensen och aktiviteten, det är den variation vi älskar. Och vi har erfarenheten och resurserna att hantera både och!

 

Kontakta oss på 08 – 655 00 85 / bokning@moreactivities.se

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Checkpoint Challenge

Vår mycket populära aktivitet som är perfekt för storstan, konferensgården eller skärgården. Varje lag får låna en surfplatta som blir lagets hjälpmedel under hela aktiviteten sen gäller det att samla så mycket poäng som möjligt!

Genom spelet i plattan så har lagen en karta med ett antal checkpoints som är utplacerade på det område ni önskar. Lagen ska sedan hitta checkpoints, lösa uppdrag och på så sätt samla poäng. Under spelets gång så kan de olika lagen se vart de andra befinner sig och vilka checkpoints som försvinner till konkurrenterna om de inte är tillräckligt snabba!  

Man kan få poäng på två sätt, genom att ta checkpoints eller att lösa uppdrag. Detta gör att strategi och kommunikation är ett måste för laget!

En mycket uppskattad och rolig utmaning på konferensen eller företagsfesten! 

Ring oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Teamwork

Teamwork

Teamwork

En lagtävling som går att variera från en klassisk femkamp till nästan obegränsat med annorlunda utmaningar. Lagen tävlar på olika stationer parallellt och kan ständigt hetsa och jämföra sig med varandra.

Stationerna ställs med lätthet upp på konferensgården, ängen eller i parken och går i vissa fall att genomföra inomhus. En given aktivitet för det tävlingsglada kompisgänget eller som samarbetsövning under konferensen.

Vi utvecklar ständigt nya roliga utmaningar och kan vid önskemål anpassa stationerna efter just ditt företag eller grupp.

Teamwork finns i två olika varianter där Medium består av 3 olika stationer och Large av 6 olika stationer. 

Medium

Tidsåtgång: ca 1 timme

Antal: 10- 100 personer

Large

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Antal: 10- 3000 personer

Plats: Aktiviteten genomförs utomhus men går i vissa fall genomföra inomhus.

Kontkakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Mordgåtor

Mordgåtor

Mordgåtor

Ska ni ha företagsfest, personalfest, kick-off eller en större privat fest?
Vill ni som konferensanläggning, restaurang eller festfixare erbjuda era gäster Mordgåta som aktivitet?

Vi kommer som spelledare och sköter allt – från inbjudan till gåtans lösning. Skådespeleriet sköter ni själva. Det unika med våra mordgåtor är att det är deltagarna/gästerna själva som är skådespelare. Festdeltagarna interagerar alltså inte med proffessionella skådespelare utan sköter hela skådespelet helt på egen hand!

Spelledaren arrangerar allt det praktiska – från inbjudan till gåtans lösning och deltar under hela spelet för att allt ska flyta på.

Börja med att bestämma ett tema för er fest. Ni ser våra teman här intill.
När ni bestämt tema behöver vi en mail-lista samt lite annan information
från er. Vi fördelar alla roller och skickar ut inbjudan, roll-lista samt rollbeskrivning till var och en av deltagarna. Detta sker ca 7-10 dagar innan festdagen och det är nu festen börjar!
Nu börjar snacket på fikarasterna – Vem är osams med vem? Vem flirtar med vem? Vem kan man lita på?
På festdagen sluter gästerna upp iklädda den roll de blivit tilldelade. Väl på plats får samtliga deltagare sin namnetikett och ett manus att följa. Nu börjar spelet. Här går alla all-in i sina roller! Under stor dramatik flyter spelet på och de mest oväntade incidenter inträffar. Mot slutet löses gåtan med hjälp av ledtrådar. 
Bästa utklädnad, bästa skådespelare och de som löser gåtan erhåller fina diplom. En rolig och annorlunda aktivitet som pågår under hela middagen.

Mord på slottet:
Greve Gyllenstierna har bjudit alla – även tjänstefolket till fest. Här deltar självaste Greven och Grevinnan, likväl som Butlern, kökspersonalen, städpersonalen och advokaten. Ikväll vill Greven att alla intriger och bråk sopas under mattan. Men festen blir inte riktigt som stackars Greven tänkt. Heta intriger, kärleksaffärer och svartsjukedraman blossar upp och kvällen slutar i ond bråd död… Men vem är mördare? Är det du?

Maffiamordet:
Det är ikväll det händer! Alla kända maffiosos ska samlas till fest! Här deltar Maffiabossen och hans blida hustru, älskarinnor, kumpaner och fiender! Kvällen är fylld av intriger, svartsjuka, falskt spel och ond bråd död…
Men vem är mördare? Är det du?

Mordnatt råder: (jultema)
Om ni inte visste att det vimlar av intriger, kärleksaffärer, falskt spel – ja, till och med ond bråd död i tomtarnas värld, kommer ni att bli varse det efter denna dramatiska fest. Snälla Tomtefar har bjudit in sina nära och kära till fest. Alla är bjudna – till och med tjänstefolket. Här deltar allt – till och med renstallspersonalen. Men kvällen blir inte som käre Tomtefar tänkt sig…Den slutar nämligen i ond bråd död… Men vem är mördare? Är det du?

 

Kontakta oss på 08 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Filmskaparna

Filmskaparna

Filmskaparna

Vem har inte drömt om att få vara den där stjärnan framför kameralinsen och briljera med sin talang. Nu har du chansen att få leva ut dina drömmar och från grunden få skapa en helt egen film!

Gruppen delas i lag som får i uppdrag att skriva ett manus, planera och sen spela in en kortfilm. Välj om ni vill göra en film enligt ett förutbestämt tema eller en reklamfilm. Den här aktiviteten ställer stora krav på samarbete, det är många pusselbitar som ska falla på plats för att resultatet ska bli så bra som möjligt men även för att man ska hinna klart innan tiden är ute. Det man dock kommer upptäcka längs vägen är allt arbete som ligger bakom.

Tidsåtgång: 2-3 timmar.

Antal: 20 – 300 personer.

Plats: Aktiviteten kan genomföras både inomhus och utomhus. Redigering sker inomhus.

 

Kontakta oss på 08 – 655 00 85  bokning@moreactivities.se

Translate »