Stridsbåt 90H i Stockholm

 

Vi har nöjet att kunna erbjuda en premium upplevelse utöver det vanliga. Stridsbåt 90H är en båt som byggdes för bl.a den svenska marinen under 90-talet. Det är ett grundgående fartyg vars huvudsyfte var att på ett enkelt och snabbt sätt ta sig fram och transportera soldater i trånga passager och genom floddeltan längs landets kust. Det finns flera olika varianter av den här båten, både vad gäller motorkapacitet men även storleken. Det här är den största på alla plan.
Nu har du chansen att få uppleva just detta i Stockholms Skärgård, att få forcera skärgården med 16 ton båt i närmare 40 knop är något unikt. Vår båt är modifierad och anpassad för att just ni ska få en så behaglig upplevelse som möjligt och man kan lätt angöra en brygga eller klippa med båten. Vi har även rekryterat de allra bästa som har riktigt stor erfarenhet att köra detta monster, för det kräver sin förare att hantera en Stridsbåt 90H!

Då stridsbåten är grundgående kan vi angöra på de mest oväntade platserna. Hela Stockholms Skärgård är vår spelplan för båten så i princip ingen förfrågan ska vara omöjlig. Vi har även ett brett utbud av samarbetspartners så en middag i skärgården, grillkväll på kobbe eller ett minne för livet från möhippan eller svensexan är bredden av upplevelser vi kan erbjuda med en Stridsbåt 90H i Stockholms Skärgård. Självklart kan man även kombinera vår Stridsbåt 90H med våra RIB-båtar där man turas om att uppleva två helt skilda båttyper.

Vi tar upp till 12 passagerare i båten. Alla får låna flytväst och vi har även möjlighet att låna ut jackor eller overaller om vädret skulle visa sig från sin sämre sida. Man sitter mestadels inne i båten, men vid fint väder och lite lugnare körning finns ett stort däck med nedfällbara bänkar där man kan njuta av värmen och solen! Eller för all del en riktig höststorm om man så önskar.

  Kontakta oss på 08 655 00 85 bokning@moreactivities.se

Produktblad med priser och information Stridsbåt 90H

Translate »